Uğur Soğutma Ultra Freeze Çekmece Problemi

Abdulkadir
25 Mayıs 2024 23:11

Kısa süre önce ued 7238 Modelli bir Uğur Derin dondurucu satın aldım. Fakat Ultra Freeze yazan çekmecesi ile kapağı birbirine tam olarak geçmemiş olarak geldi, ilk başlarda bu problem olmamaya başladı fakat kullanımım artıkça problem yaşıyorum. Cihazdan memnunum hiçbir problemim yok. Bu sıkıntımın giderilmesini talep ediyorum.

26 Mayıs 2024 11:15 (Şikayetten 12 saat sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 12:24
Ürün Görseli ve Fonksiyonları Uyuşmuyor
Ürün Görseli ve Fonksiyonları Uyuşmuyor
İlknur sonuçtan çok memnun

28 Mayıs 2024 13:25
"Ugur ailesine çok teşekkür ederim. Markadan ve ürünlerinden çok memnunum. Şikayetim çok kısa sure içinde hemen çözüldü. Ücretsiz değişim yapıldı. Hepinize isinizde başarılar diliyorum"
Yağız sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2024 12:46
"Teşekkür ederim iletişime geçtiler ve değişim olacağı söylendi."
Feyza sonucu yetersiz buldu

05 Eylül 2025 15:47
İbrahim sonuçtan çok memnun

Garanti Kapsamındaki Çekmece Kapağı İçin Ücret Talep Edilmesi Mağduriyet Yarattı

26 Ağustos 2025 22:24
"İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim"
garanti-kapsamindaki-cekmece-kapagi-icin-ucret-talep-edilmesi-magduriyet-yaratti-6.jpg
garanti-kapsamindaki-cekmece-kapagi-icin-ucret-talep-edilmesi-magduriyet-yaratti-5.jpg
garanti-kapsamindaki-cekmece-kapagi-icin-ucret-talep-edilmesi-magduriyet-yaratti-4.jpg
garanti-kapsamindaki-cekmece-kapagi-icin-ucret-talep-edilmesi-magduriyet-yaratti-3.jpg
Uğur Soğutma Kategorileri