Edremit Uğur Okulları Muhatap Yok...

23 Nisan 2024 10:40

Edremit Uğur Okulları'nda muhatap bulamıyoruz. Müdür K**** Hanım ve 3-A sınıfı öğretmeni M**** Hanım, biz 3-A sınıfını mağdur etmiştir. Aynı dönem içinde kayıt yaptırdık. M**** Hanım'ın hamile olduğunu öğrendik; biz dört arkadaş kayıt yaptırmıştık. Başka bir özel okuldan öğretmen değişikliği nedeniyle geldiğimiz için bu durumu bildirdik. Ancak M**** Hanım, hamileliğini gizleyerek ve yönetim de bunu bildiği halde, erken doğum yaparak ayrıldı ve yerine tanıdığımız bir öğretmen getirildi. Haziran ayına kadar bu öğretmenin kalacağını ve bir daha değişiklik olmayacağını bildirdiler. Sınıfımızda aynı kurumda çalışan öğretmenlerin bulunması ve M**** Hanım'la arkadaşlık bağları olması, ayrıca Müdür K**** Hanım'ın da dostu olması nedeniyle, karnelere iki ay kala, M**** Hanım'ın çocuklarımızın adaptasyon ve eğitim süreçlerini düşünmeden, diğer öğretmenin de gitmesine neden olan bir kayırmacı sistem uygulanmıştır. Kuruma duyduğumuz güvenle bir sonraki eğitim-öğretim dönemi için kayıt yaptırmıştık ancak kurum, bir eğitim kurumu gibi davranmamıştır. Muhatap bulunmamaktadır. K**** Hanım bir eğitimci gibi davranmamış ve bu süreci yönetememiştir. Kurum sahibi M**** K******* ile görüşme talebimize rağmen, bu talebimiz reddedilmiştir. Genel Koordinatör O**** K********* ile de görüşemiyoruz.

23 Nisan 2024 10:47

Edremit Uğur okullarında yaşadığımız madruriyeti koordinatör orkun karapostal ile konuşur çözebiliriz diye mail yoluyla ulaşarak telefonumuzu bildirmemize rağmen bizi dinleme zahmetine girmeyerek bize anlatılan gerçekimsi ama gerçek olmayan hikaye üretme rolünde orkun karapostal dan da cevap alamayacağımızı anladım. Kurumun mağdur etmesi nedeni ile erken kayıtta yenileme yaparak verdiğimiz ücretin tarafımıza iadesi yapılıp en azından sadece bu konuda mağduriyetliğimizi giderebilirler. Edremit Uğur okuu çocuklarımızın bir yılını heba etti. Yazık çok üzücü

Ek
Ek
29 Nisan 2024 08:56 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Gül B. Bildirmiş olduğunuz konu yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla

Uğur Okulları Edremit Kampüsü Liseyi Kapattı

02 Ağustos 2024 17:08
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Anaokulundaki Travmatik Deneyim

05 Ekim 2024 23:08

Uğur Okulları'nda Öğretmen Mobbingi ve Maddi Manevi Zarar

02 Ekim 2024 11:44

Ergani Uğur Okulları'nda Sınıf Birleştirme Ve Yönetim Sorunları

12 Şubat 2024 10:48
Sem sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Okulları Sağlık Sorunları Nedeniyle Taşınma Ve Kayıt İadesi Talebi

15 Eylül 2024 16:26