Recep sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2024 13:36

Bugün üçel helva marka bir kakaolu (tett:04.01.2025, parti no:004) bir sade (tett:09.08.2024, parti no:252) teneke kutuda helva aldım. Daha önceden tükettiğimiz ve çok beğendiğimiz bir helva markasıdır. Daha önce aldıklarım yumuşak, ağızda erir ve kötü bir tat bırakmazdı, kaşıklaya kaşıklaya yer bitirirdik o kadar güzeldi. Hatta bir ara bayağı oluyor üç harfli marketlerde de satılmıştı. Ancak bugün bir şarküteriden aldıklarım beni hayal kırıklığına uğrattı. Kakaolu helvayı açtım sadece ve inanın taş gibi. Kaşık çatal batmıyor. Daha fazla güç uyguladığımızda dağılıyor ve ağızda iyi bir tat bırakmıyor. Yani üç harfli marketlerin kendi marka helvaları olur ya aynı onlar gibi düşük kalitede. Tanesine 200 TL verdim sırf kaliteli güzel olsun diye ama bu ürünler beni üzdü. Sadesini açmadım onunda böyle olma ihtimalinden dolayı. Ürünlerin tarihleri de daha var. Neden böyle bir ürün olmuş anlam veremedim. Lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

19 Ekim 2023 01:01

07 Ocak 2024 20:14
Muharrem sonuçtan çok memnun

Muharrem
02 Mart 2024 16:03
"Şikayetimi hemen değerlendirip, yeni taze ürün yollamışlar. Teşekkür ediyorum."