Üç Dört Beş 345 TYT Matematik Dijital Uygulaması Çözüm Eksikliği

Abdülkerim
22 Şubat 2024 22:41

345 Yayınları TYT Matematik 2024 video çözümlerini yapan Hoca mantığını oturtturup tane tane anlatmak ve soruyu okumak yerine hemen soruya dalıyor ve sadece çözmek için çözüyor. Aynı zamanda 5 dakikalık soruyu 30 saniyede anlatıyor. Yani çok yüzeysel gittiğinden anlaşılması da zorlaşıyor. Ezberleyelim mi yani. Önemli olan mantığını kavramak. Mantık falan yok. Aksi takdirde hiçbir işe yaramaz

Ömer

Sonuç olarak biz o videoyu izliyorsak anlamadığımız için izliyoruz onunda bunu bilerek bizim mantığımıza oturtacak şekilde neyin nereden geldiğini anlatması lazım ama gel gör ki hoca soruyu bile okumadan ezberden yapıyor videoları izlerken deli oluyorum vala bilseydin almazdım herkes çok iyi kitap diyor diye almıştım

Yeter

Evet 345 2024 Matematik çözümlerini anlatan hoca çok kötü anlatıyor. Kafasında bir şeyleri kurup çözüyor bizim de kafasının içini görmemizi bekliyor. Mantık yok full ezber. Bir sonraki soru aynıydı önceki soruyla sadece sayılar farklı. İkisini de birbirinden tamamıyla alakasız bir şekilde çözdü ve mantığını bile anlatmadı.

Esra

Ay gerçekten bu arada benim gibi düşünen var mi diye bakayım dedim anlattığı hiçbir soruyu anlamıyorum kendi çözmek için çözüyormuş gibi bir his veriyor anlatısı maleseffki bana göre verimsiz

Taha
19 Ocak 2024 18:46