Nisanur sonuçtan çok memnun

Eğitim Yayınları: Öğrenci Mağduriyeti Ve Yetersiz Çözümler

03 Aralık 2024 21:36
Nisanur'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

Ben bir mezun öğrenci olarak işini hakkıyla yapan kişiler arıyorum. 345 yayınlarının soru banklarını kullanıyorum. Ancak yanlış yapmaktan korkar oldum çünkü hayatımda bu kadar yapmış olmak için yapan, işine özenmeyen bir öğretici görmedim. Video çözümleri be*rb*t ötesi. Özellikte TYT matematik ve TYT tarih kitaplarında. Sorunun cevaplarını okuyup geçiyor. Tyt tarih de. Diksiyon sıfır, kelimeleri bile yanlış söylüyor. Sorularda ki. Doğru okuma gayreti bile yok, öğrenci ne anlar ne der demek asla yok. İşinizi zorla yapıyorsanız hiç yapmayın. Daha iyi. TYT matematik de zaten ne dediğini, ne yaptığını anlamıyorsunuz. Belli bir para verip yayınınızı tercih ediyoruz. Bize de böyle bir şey sunuyorsanız işinizi hakkıyla yapın. Benim yapamadığım soruları sorabileceğim kimsem yok. Yanlışlarımı video çözümlerinden öğrenmek zorundayım. Zaten çok zor ve stresli olan bu süreci bir de siz zorlaştırmayın. Çünkü sizlerin gelir kapısı bizleriz. Video çözümlerini güncelleyin işini hakkıyla yapan neden şıkkın o olduğunu iyice açıklayan kişiler koyun. Şu anlık ben mağdurum başkası da mağ**dur olmasın.

09 Aralık 2024 12:28 (Şikayetten 5 gün sonra)

Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız olumsuz deneyim bizleri çok üzdü. Müşteri temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

Nisanur

14 Kasım 2024 23:03
Naz sonuçtan çok memnun

Naz
26 Haziran 2024 09:49
"Geri dönüş yaptıkları için ve sorunumu çözüm yaptıkları içim teşekkür ediyorum"