Zekai sonuçtan çok memnun

Üçay Mühendislik Firmasının İş Ahlakı

04 Ocak 2024 19:51

Evimize doğal gaz tesisatı döşenmesi amacıyla Üçay Mühendislik Firması ile anlaşma yaptık. Ödeme alındıktan sonra herhangi bir işlem gerçekleştirilmedi. Kurulum hatası nedeniyle meydana gelen arıza için 40 gün önce arıza kaydı oluşturduk ve video kaydı ile bilgi verdik. Müracaatımızı beş kez yeniledik. Aldığımız yanıtlar hep aynı: 'İlgileniyoruz, arıza bilgilerinizi aldık, kaydınızı oluşturduk, ilgili şubeye ilettik, en kısa sürede dönüş yapacağız' gibi ifadelerle karşılaştık. İşlerine garanti verdiklerini iddia eden ve kurumsal bir firma olduklarını söyleyen şirket Her seferinde farklı bahaneler üretiliyor. Urla Güzelbahçe şubesine bizzat giderek şahsi müracaatta da bulunduk. Netice itibarıyla mağduriyetimizle baş başa bırakıldık. Yaşananları yanlarına kar bırakmayacağımızı bilmelerini istiyoruz. Devletimizin ilgili tüm birimlerine şikayet talebinde bulunuyoruz ve gerektiğinde yasal yollara başvuracağım. Halkımızın bu firmanın gerçek yüzünü tanımasını ve görmesini istiyoruz.

profile profile profile
04 Ocak 2024 19:55 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhabalar Zekai Bey, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

18 Ocak 2024 14:05

Merhabalar Zekai Bey, Probleminiz çözüme kavuşmuştur. Sağlıklı günler dileriz.

Zekai
Zekai
18 Ocak 2024 14:12

Yapılan işlemin kontrolü için yağmur yağmasını bekliyorum. Arızanın giderildiğinden emin değilim.

02 Kasım 2023 20:18
Üçay Mühendislik'in İlgisizliği
Ruken sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 11:59
Fatma sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2024 16:29
"Genel merkezde ki Büşra hanım çok yardımcı oldu ilgisi alakasına ayrıca teşekkür ediyorum"
Üçay Mühendislik Isınma Sorunu Ve Servis Meselesi
Engin sonuçtan çok memnun

31 Mart 2024 18:40
"Çözüm süreci boyunca beni bilgilendiren ve yardımcı olan merkez şubeden Büşra hanıma ve diğer personele teşekkür ederim"
Üçay Mühendislik Üçay Dogalgaz Pişmanlıkmış
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 14:06