Twitch Haksız Yere Ban!

14 Nisan 2024 05:52

Twitch platformunda yayın yapmaktayım. 6 Nisan 2024 tarihinde bir hafta süreyle küfür ve hakaret nedeniyle engellendim. Yayınlarımı +18 içerikli olarak gerçekleştirmekteyim. Haksız yere engellendiğimi düşünüyorum. Engelin kaldırılması için talepte bulunduğumda reddedildi. Sabırla bir haftanın dolmasını bekledim ve bu süre zarfında başka platformlarda yayın yapmaya devam ettim. Bugün engelim sona erer ermez yayın açtım fakat yine engellendim, bu seferki engel süresi 30 gün. Yine itiraz ettim ve yine reddedildi. Büyümekte olan bir yayıncı adayıyken karşılaştığım bu durum kabul edilemez. Haksız yere engellendiğimi ve kanalıma 'report bot' gönderildiğini düşünüyorum. Lütfen engelimi kaldırın. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa, desteklerini rica ederim. Kanal adı: https://www.twitch.tv/leshvl

Gülcan
01 Aralık 2023 16:39
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
10 Ocak 2024 03:14
Yasin sonuçtan çok memnun

Yasin
21 Temmuz 2023 16:49
"Teşekkür ederim Twitch dünyanın en büyük yayın platformu ve bu durumu düzelteceklerine olan inancım tamdı. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamam. İlgilenen tüm Twitch yetkililerine teşekkür ederim."
Twitch.tv Süresiz Askıya Alma İşlemi
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
08 Nisan 2024 23:20