Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Şelale Park Yüzme Tesisinde Çifte Standart Ve Zaman Sorunu

05 Aralık 2024 20:03

Konu: Şelale Park Yüzme Tesisi hakkında Şikayet

Sayın Yetkili,

Tuzla Belediyesi Şelale Park Yüzme Tesisinde 7 yaşındaki oğlumu yüzme dersine getiriyorum. Ancak bazı uygulamalardan dolayı ciddi rahatsızlık yaşıyorum ve bu durumu sizinle paylaşmak istiyorum.

Tesis, kız ve erkek olarak ayrılmış şekilde hizmet veriyor. Çocukların yüzme saatleri biter bitmez yetişkin erkekler içeri alındığı için çocukların soyunup giyinmelerine yeterli süre tanınmıyor. Bu nedenle oğluma duş aldırmadan, yalnızca kurulayıp hızlıca çıkarmaya çalışıyorum. Bugün ise görevli bir anne olarak benim soyunma odasına girmemin yasak olduğunu söyledi. Çocukların giyinmelerine destek olmama izin verilmediği için oğlum, saçları ıslak ve düzgün giyinemeden çıkmak zorunda kalıyor.

Görevliye durumun çocukların güvenliği ve düzeni açısından uygun olmadığını belirttiğimde, “Yetişkinleri diğer soyunma odasına alıyorum, siz burada olduğunuz için alamıyorum” gibi tutarsız bir açıklama yapıldı. Ancak daha önce çocuklar soyunurken yetişkin erkeklerin soyunma odasına alındığına birçok kez şahit oldum. Bu çifte standart uygulamayı doğru bulmuyorum.

Çocukların soyunma odasında rahatça giyinebilmeleri için yeterli zaman ve düzen sağlanmalı, bu yaş grubundaki çocukların annelerinin gerektiğinde içeri girmelerine müsaade edilmelidir. Ayrıca, görevlinin tavrı ve bu konudaki tutumu da oldukça rahatsız ediciydi.

Amacımız bu süreçte daha hızlı ve düzenli bir şekilde hareket edebilmek. Tesis kullanımı sonrası yalnızca 5 dakika içinde çıkış yapıyoruz. Ancak yaşadığım bu sorunların çözülmemesi durumunda ilgili tüm şikayet kanallarını kullanarak durumu paylaşacağımı bildiririm.

Gereğini yapacağınıza inanıyor, çözüm odaklı bir dönüş bekliyorum.

Saygılarımla,

Havuzda Keyfi Uyarılar Ve Ailelere Karşı Haksız Tutum

19 Ekim 2025 20:02
Nebiye sonuçtan çok memnun

10 Şubat 2025 00:46
"Benimle iletişime geçen bayan ilgilisi ve bilgilen dirme yaptı şikayetimle ilgi teşekkürler"

14 Temmuz 2023 00:58
Kubra sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hakaret Küfür Kötü Söz

02 Eylül 2023 15:59
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenidoğan Yüzme Havuzu Şikayetler

31 Temmuz 2024 22:23