Tüvtürk'te İnsana Saygı Yok Sadece Mağduriyet Var

09 Haziran 2023 15:45

Tüvtürk istasyonundaki teknisyen eski model araçlara burun kıvırıyor, öfleyip pofluyor. Aracımla ilk girdiğim muayenede 5 ağır kusur buldular. Gittim 5 bin lira harcadım ve direksiyon kutusuna kadar değiştirdim. Korna ahenginden bıraktılar. Aracımın hiçbir sıkıntısı yokken sırf açıklayıcı yazmadıkları için ben ücretli muayeneye girmek zorunda kalmışım. Müdürlere derdimi anlatamadım. İnsanlar liyakat sıfır olduğu için hiç umursamıyorlar.

İnsana saygıları yok, seni adam yerine koymuyorlar. Muhatap bulamıyorsun. Ayrıca ikinci muayenede ki teknisyen 96 şahin s de çocuk kilidi olduğunu bilmiyor. Kardeşim kapı kolları işlevini yapmıyor yazmış. Düşünün ki oradaki teknisyen bile bunu bilmiyor ama aracın kornası kesik çalıyor diye insanları mağdur ediyorlar.

12 Haziran 2023 10:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Müşterimizin şikayeti ile ilgili; Müşterimizin iletmiş olduğu telefon numarasından geri dönüş yapılmış olup tarafına ulaşılamamıştır. Saygılarımızla, TÜVTÜRK

Ergun
Ergun
13 Haziran 2023 14:08

Bahane yaratmayın evet aradığınızı duymadım sizi geri aradığımda müşteri temsilcisi sistem olmadığını söyledi

Turgut sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 18:55
Tüvtürk Muayenesinde Yanlış Kontroller Yüzünden Mağduriyet

13 Temmuz 2023 07:27
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Erciyes İstasyonunda Haksız Muamele Ve Gereksiz Masraf Deneyimi

Süleyman
09 Haziran 2025 17:38
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
29 Ocak 2025 15:20
Tüvtürk Muayene Hataları Ve Gereksiz Ücretler
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Maslak Tüvtürk Adaletsizlik Ve Haksızlığı

24 Temmuz 2024 09:59