İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Araç Muayene İstasyonlarında Kart İle Ödeme Yapana Fark Ve KDV

Tüvtürk Araç Muayene İstasyonlarında Kart İle Ödeme Yapana Fark Ve KDV
30 Eylül 2024 19:33

TÜVTÜRK Ankara Akyurt muayene istasyonu banka kartına komisyonun adını değiştirip hizmet bedeline çevirmişler ve banka kartına hizmet bedeline bir de KDV ödetiyorlar. Ben buna ne diyeceğimi bilemiyorum. Sabah bakan televizyonlarda kart kullanımında fark olmayacağını söylüyor. Biz de araç muayene istasyonuna gidip fark ödüyor ve ödediğimiz farka bir de %20 KDV ödüyoruz. Bu nasıl bir anlayış, bu nasıl bir düzen? TÜVTÜRK karttan fark alıyor. Devletimiz de KDV olarak nemalanıyor.

01 Ekim 2024 15:31 (Şikayetten 19 saat sonra)
01 Ekim 2024 19:23

Sayın Tüvtürk yetkilisi banka kartı komisyonu, na sabah bakan televizyonda yok diyor ben aynı gün Tüvtürk, te adı değiştirilmiş komisyon yerine tahsilat hizmet bedeli adı altında yine bu farkı ödüyorum Tüvtürk gibi kurumsal bir iş yapan bir yer tarafından uygulanıyor şikayetçiyim dürüst olun

01 Ekim 2024 22:13

5464 Sayılı Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanunu'nun (Kanun) 17. Maddesine göre, üye iş yerleri mal veya hizmet bedellerinin banka veya kredi kartıyla ödenmesi talebini kabul etmek zorundadır. "Üye iş yerleri, kart hamilinden kartın kullanılması dolayısıyla komisyon veya benzeri bir isim altında ilave bir ödemede bulunmasını isteyemez."

Adem sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 23:13
Tüvtürk Kredi Kartıyla Ödemede Komisyon Alması
Barbaros sonuçtan hiç memnun değil

Barbaros
08 Ağustos 2024 09:37