Tusan Beach Resort Tusan Beach Hizmet Sorunu

26 Temmuz 2024 10:08

Temizlik çok kötü, lavabolardan inanılmaz bir gider kokusu geliyor. Odalar dar. 2 yetişkin ve 3 yaşında bir kız çocuğu için istediğimiz odaya 2 tekli yatak birleştirilmiş, çocuk için de tekli koltuk açılıp üzerine çarşaf serilmiş halde bulunca çok sinirlendim. Hastane odası gibi refakatçi yatağı sanki... Şikayetlerimiz sonucu bir park yatak getirdiler. Çok eski bir oda. Oda değişikliği istedik, boş odamız yok yarın açılacak dendi, bekledik mecbur. Yarın oldu, ne oda var ne bir şey. İnsan ilişkilerinden bir bey geldi. Şikayetlerimizi dinledi ve tamam dedi, geçiştirdi. Asla çözüm bulmak yok. Yani neresinden tutarsanız tutun elinizde kalır. İnanılmaz eski bir otel, hiç yenilenmemiş. Plaj kenarında bulunan şezlong süngerleri bile yataktan daha rahattı. Asansörler tangır tungur sallana sallana inip çıkıyor. Asansör fobiniz varsa çok zorlanırsınız. Ortak alanlar havasız. Yemekler orta seviye. Çoğunlukla ana yemekler soğuk geliyor. Tatlılar vasat. Çeşit az. Kahvaltıda bir gün öncenin akşam yemeğinden kalan kuru fasulyeyi bile gördüm. Öğle yemeğinde de bir gün önceden kalan meze ve salataları koyuyorlar. Kalan giden ne varsa sunuyorlar. Eğer diyet yemek yemek isterseniz sadece 4 çeşit suyun içinde yüzen bezelye ve pirinç taneleri göreceksiniz. Günlük 2 adet 1.5 litre su bırakılıyor odanıza, ekstra istediğimizde ücretli alabilirsiniz dendi. Geceliğine 12 bin lira ödediğimiz her şey dahil otelde suyu parayla almak şaka gibiydi. Bunun dışında deniz çok pisti. Plaj kısmı dar olduğu için şezlonglar dip dibe. Ortak havuza girmek mümkün değil, tıklım tıklım. Biraz hijyene önem veren biriyseniz asla giremezsiniz. Çalışanlar tecrübesiz ve öğrenci gibiydiler, mutsuz ve neden buradayım der gibi bakıyorlar yüzünüze. Yani 20 yıl önce bu otele 5 yıldızlı demişler ve öyle kalmış, 5 yıldızlı otel görmesek inanırdık belki. 3. sınıf bir otel.

Rezan sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 09:01

19 Temmuz 2023 10:08
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 00:05

30 Ağustos 2023 00:21