Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Gisbir Hastanesi Özel Sağlık Sigortası Geçmiyor Yalanı

Gisbir Hastanesi Özel Sağlık Sigortası Geçmiyor Yalanı
10 Eylül 2024 21:32

10 Eylül akşamı Tuzla GİSBİR Hastanesi'ne gittim oğlum için. 38 derece ateşle önce kayıtta bekletildim. Muayene olmak için Dr. A*** Hanım'a yönlendirildim. Ateşini ölçtü, ateşi yok dedi. Sonra birkaç kez daha ölçtü, vücuduna baktı, sıcak olduğunu görünce 'Aa bu bozuk' dedi (evde 10 dakika önce ölçtüğümü ve 37.7 çıktığını söylememe rağmen). Hiçbir şey yapmadan 'serum takacağız, tahlil alacağız' dedi. Sağlık sigortamın karşılanmadığını, hastanede sıkıntı olduğunu söylediler. Aradım, herhangi bir problem olmadığını öğrendim. Resepsiyonda duran, isminin E*** olduğunu söyleyen kişinin umursamaz tavırlarına maruz kaldım ve bana ters ters konuştu. Durumu anlattım, 'hastanenizde problem var' dedim, '1300 TL ödeyeceksiniz' dedi. 'Bağkurlusunuz' dedi. 'SGK'lı çalışanım' dedim, 'yok hayır, sistem böyle söylüyor' dedi. Bana hiçbir şekilde yardımcı olmadı, tam tersi diklendi. Şikayetimi her yere taşıyacağım. Ödeme yaparak ayrıldım. Hastaneden başka hastaneye gittim ve sigortam orada aktifti. Tamamen ticarethane olarak görünen bu hastaneden ve çalışanlarından şikayetçiyim.

10 Eylül 2024 21:45 (Şikayetten 12 dakika sonra)

30008530 numaralı bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede geri dönüş sağlayacağız.

Ezgi
Ezgi
12 Eylül 2024 19:11

Ödeme tarafınıza yapılacak dendi hala ödeme yapılmadı

13 Eylül 2024 10:55

Merhabalar iadeniz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz.

Tuzla Gisbir Hastanesi Sekreterliğin İş Bilmezliği

04 Mayıs 2024 13:46
Elif sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 19:41

Gisbir Hastanesi Gisbir Şikayet Dahiliye

23 Ocak 2024 13:39
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Gisbir Hastanesi'nden Şikayetçiyim

29 Eylül 2023 10:25