Turyol Feribot Bilet Değişikliğinde İletişim Sorunu

26 Ekim 2024 14:08

Turyol Feribottan aldığım biletlerde tarih değişikliği yapmak istiyorum. Ama ne denediğim 4 farklı telefonla ne de attığım maillerle ne iletişim formu ile 10 gündür iletişim sağlayamıyorum. Bilet satış online ve hemen sağlanırken bilet değişikliği sayfaları çalışmıyor ve ulaşılamıyorlar.

27 Ekim 2024 14:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Yunan adalarına yapılan seferler yapılmaktadır. Bilet değişiklik taleplerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Elimize ulaşmış yazılı talebinizi görüntüleyemiyoruz, dilerseniz bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Turyol

27 Ekim 2024 15:42

Turyol dan gelen yanıttaki telefon numarası yanlış. Bir numara fazla yazılmış. Ayrıca sadece maille ve hangi mail adresi ile değişim sağlanacağı bilgisi ne sitelerinde ne de bilet üzerinde yazmamaktadır. Sitelerine Bilet değişim diye bölüm konulmuş ama bölüm aktif değil. Madem bir hizmet var bu eksiksiz ve tam olmalı. Belirttikleri mail adresine mail attım. Umarım değişimi gerçekleştirebilirler. Memnuniyetim henüz sağlanamadı.

28 Ekim 2024 21:15

Sehven yazılmıştır, doğru numaramız. bilet değişimi için web sitemizde ibare bulunmamaktadır, gün içerisinde cevap verilmektedir. Sorununuz devam ediyor ise telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

Turyol Ve Obilet Ortak Çalışan Ama Birbirinden Bir Haber Olan Firmalar

Habil
14 Temmuz 2024 17:34
Zeynep sonuçtan memnun değil

Zeynep
04 Temmuz 2024 12:34

01 Ağustos 2024 11:11
H. Can sonuçtan hiç memnun değil

H. Can
24 Ağustos 2024 13:15