Burak sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 15:36

Merhaba, Turuncu GO cihazımı 25.08.2024 tarihinde Kaan Elektronik'ten aldım. Ürünün kurulumu için müşteri danışmanı B****** Y**** ile kurulum yaptık. Fakat ürünün şarj soket kısmında hata olduğunu, yuvanın sola doğru kayık ve şarj soketinin tam oturmadığını gördüm. Konuyla ilgili teknik ekipten A**** Hanım ile görüştük. İlk serilerde üretim hatası olduğunu, ürünü Çanakkale'deki servise göndermemi ve yenisiyle değişim yapılacağı bilgisi verildi. Ürün servisinize geldi. Teknik departmandan B****** Bey beni aradı ve ürünün şarj soketinin değişip gün içinde kargoya verileceği bilgisi verildi. Ürün elime ulaştı ve ürün şarj olmuyor. Teknik ekipten N*** Bey ile görüştük. Ürünün değişim amaçlı gittiğini, soket değişip gönderildiğini söylediler ve gelen ürün şarj olmuyor. N*** Bey, ürünü kontrol ettikten sonra B**** Bey, ürünü Çanakkale servise gönderin, ilgileneceğim ve değişim yapacağım dedi. Ürün 12 gün serviste kaldı ve değişim yapılıp geldi. Gelen ürünün şarj soketi kısmı yine sola doğru kayık ve tam oturmuyor. Kullanamadan cihazdan soğudum. Ürünün ücret iadesini talep ediyorum.
İyi çalışmalar.

19 Eylül 2024 18:07
Turuncu Araç Takip Turuncu GO Cihazının Sürekli Şarj Sorunu Ve İade Talebi
turuncu-arac-takip-turuncu-go-cihazinin-surekli-sarj-sorunu-ve-iade-talebi-1.jpg

Merhaba, Şikayetim ile ilgili Turuncu Takip Sistemleri firmasından gelen cevap üründe sorun yok. Ürün şarj edilerek tarafınıza gönderilmiştir. Ücret iadesi işlemleri için Kaan elektronik ile irtibata geçebilirsiniz. Kaan Elektronikte Ürün Satın alım tarihinden 14 gün süre geçtiğinden ve ürün serviste değişim yapıldığından dolayı ücret iadesi yapamayacaklarını belirttiler. Ürünün Resimleri Ekte Şarj girişi sola doğru kaçık fabrikasyon üretim hatası var çocuk bile baksa aradaki farkı anlar. Turuncu Takip Sistemleri Firması maalesef göremiyor ya da görmek istemiyor.

14 Ocak 2025 17:30 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhaba Burak bey, Telefon görüşmemize istinaden sorununuzu bayinizle iletişim kurarak çözümlediğinizi öğrendim. Ilımlı tavrınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim. Saygılarımla, Turuncu Takip Sistemleri Müşteri Memnuniyet Departmanı

14 Ocak 2025 22:07

Sorunumu Tüketici Hakem Heyeti'ne Şikayette Bulunarak Çözdüm. Ücret iadesi kararı çıktı. Turuncu teknik destek çok ilgisiz ve bilgisiz. Sorunlara maalesef çözüm bulamıyorlar. Allah'a şükür yasal yollarla sorunumuzu çözdük. Kimseye önermiyorum bu firmayı. Başkaları da bu firmanın ürünlerinin arkasında durmadığını görsünler diye açıklama yapma gereği duydum.

Ahmet sonuçtan memnun

23 Nisan 2025 16:05
Seri Numarası Eşleşmeyen Cihaz Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleriyle Mağduriyet
Eren sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2025 03:55
Kenan sonuçtan memnun değil

15 Mayıs 2025 23:56
Tarkan sonucu yetersiz buldu

25 Ağustos 2025 10:24
aldigim-takip-cihazi-ve-yeni-kumanda-surekli-sorun-cikariyor-cozum-sunulmuyor-1.jpg