Murat sonuçtan hiç memnun değil

Turna.com.tr Müşteri Mağduriyeti

10 Ağustos 2024 12:34

30.01.2024 tarihinde turna.com.tr adlı seyahat acentesi üzerinden Erbil-İstanbul için Fly Bağdat IF131 adlı firmaya ait 2 adet uçak bileti satın aldım. 30.01.2024 tarihinde yapılması gereken uçuş yapılmamış ve bizlere ne öncesi ne sonrası uçuş iptali ile ilgili bilgi verilmemiştir. Üzerinden 7 aydan fazla zaman geçmesine rağmen tarafımıza herhangi bir ödeme yapılmamış, yapılmadığı gibi aramış olduğum aracı firma konu ile ilgili sürekli olarak sizlere dönüş sağlanacak deyip başından savıyor ve herhangi bir dönüş olmuyor. Konu ile ilgili Artuklu Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Tüketici Hakem Heyeti sağ olsunlar 4 ay sonra dönüş yaptılar ve bana paranın iadesi yapılmayacağına dair karar aldıklarını tebliğ ettiler. 7 aydır hizmet bedelini ödediğim ve hizmetini alamadığım paraya mı yanayım, tüketici heyetinin kararına mı yoksa karşıdaki müşterisini yok sayan seyahat acentesine mi yanayım bilemedim. Yapılan ödeme belli, bilet numaraları belli, yapılmayan uçuş belli, sorun ne hala anlamış değilim. Tüketici Hakem Heyeti nasıl böyle bir karar alır hala aklım almıyor. Ben burada 7 aydan fazladır mağdur durumdayım. Bu mağduriyetim bir türlü giderilmiyor. Devletim bir kamu kuruluşu bana yardımcı olamıyorsa, mağduriyetimi gideremiyorsa ne işe yarar o kurum? Maaş almak için mi kurulmuştur? Lütfen böylesi (Turna.com.tr.) kalitesiz ve alakasız sözde seyahat firmalarına dikkat ediniz. Ben mağduriyetimle kaldım. Bu konu ile ilgili hala kimden destek alacağımı bilemiyorum. Mağduriyetimin ivedi giderilmesini istiyorum. Konuyla ilgili alakalı biri ya da birileri varsa lütfen cevap yazsın zira 7 aydır kimseden cevap alamıyorum. PNP bilet numaramız: 9DYDDY 2 adet bilet.

10 Ağustos 2024 12:43 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sorun yaşadığınız için üzgünüz. İlettiğiniz konuyla ilgili detaylı incelemeyi başlatmış bulunuyoruz. Sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Saygılarımızla, Turna.com Ekibi,

10 Ağustos 2024 12:48

7 aydır aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz. Bir türlü ötesi gelmiyor bu her yerde dile getireceğim yaklaşık 2 yıldır sizden bilet alıyorum sizin kadar ilgisiz bir firma görmedim daha. Ama bitti tövbe bir daha sizden bilet alıp tavsiye edersem. Çok merak ediyorum ne zaman çözülecek.

20 Ağustos 2024 14:35

Turna.com.tr de şikayetimle ilgilenecek ya da bana makul bir cevap verebilecek adam yok mu. Ocak 28 den beridir almış olduğum 2 biletin iadesi hala yapılmadı. Nasıl firmasınız arkadaş

Fikri sonuçtan memnun

17 Mart 2024 14:48
"Teşekkür ederim."
Abdulvahap sonuçtan çok memnun

Abdulvahap
29 Temmuz 2024 14:13
"Şikayetimle özel olarak ilgilendiler. Müşteri memnuniyeti için de puan yüklemesi yaptılar. Teşekkürler."

Zehra
27 Şubat 2025 12:18
İade Sürecinde Yaşanan Çelişkiler Ve İlgisizlik
Mithat sonuçtan hiç memnun değil

Mytrip.com Sitesi Şikayet

Mithat
01 Ekim 2024 11:27
Mytrip.com Sitesi Şikayet
Hamza sonuçtan çok memnun

Obilet İzinsiz Bilet İptali

Hamza
20 Mart 2024 23:50
"Güzel ve net yaklaşımından dolayı Nurullah beye teşekkür eder kolaylıklar dilerim"
obilet-izinsiz-bilet-iptali-4.jpg
obilet-izinsiz-bilet-iptali-3.jpg