Türksit Büro Mobilya Garanti Süresi Dolmadan Arızalanan Oyuncu Koltuğu

23 Ekim 2024 17:27

2 sene dolmasına sadece 14 gün kala Hepsiburada üzerinden Türksit Çağrı oyuncu koltuğu almıştım. Ancak son 3-4 gündür hidrolik direği durmadan iniyor ve çıkıyor. Kendi kendine ve koltuk ile bağlantılı olan şasi demiri de sağa sola oynamaya başladı. Hepsiburada üzerinden garanti sürem dolduğunu düşünerek yeni bir koltuk siparişi verdim. Fakat geçmiş siparişlerime baktığımda garanti süresinin dolmadığını fark ettim ve garanti işlemlerine başladım. Bugün beni aradıklarında oksitlenme nedeniyle değişim yapamayacaklarını söylediler. Ancak ürünümde hiçbir şekilde oksitlenme yok. Koltuğa bağlı olan şasi ve aşağı yukarı demiri ile geriye yaslanma demiri sorunlu olduğu için hidrolik oturduğum anda boşa düşüyor. Bu yüzden sorun yaşıyorum. Fakat Hepsiburada ve Türksit Çağrı oyuncu koltuğu firması daha hiçbir şey görmeden oksitlenme olmuş damgasını yerleştirdiler. 300/500 lira gibi komik bir rakamdan kaçmak için isimlerine leke sürmek bunların işine gelmiş demek ki.

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Koltuğumun Kırılması Ve Destek Alamama Sorunu

13 Eylül 2025 01:19
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Türksit Oyuncu Koltuğu Sırt Kırılması Ve Servis Cevabı

26 Mart 2025 11:47
Yusuf sonuçtan çok memnun

01 Ağustos 2023 11:29
"02/08/2023 tarihinde ürün monte edilmiş şekilde teslim edildi. Sorunun çözümde emeği geçen herkese teşekkür ederim."
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2025 14:14
aldigim-oyuncu-koltugu-kusurlu-geldi-cozum-sunulmuyor-1.pdf