Özge sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigortanın Provizyona Reddine İtiraz Ediyorum

24 Ocak 2024 13:04

11/10/2023 tarihinde Bursa şehir hastanesinde muayene olduğum doktor tarafından K63.9 kodlu tanı koyuldu ve tedavim düzenlendi. Sonrasında tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. 26/10/2023 tarihinde farklı şikayetlerden dolayı gittiğim hastanedeki doktor bey K60.0 ve K59 tanılarını koydu. Bu tanılara istinaden daha geniş tarama yapılması için endoskopi ve kolonoskopi planladı. İstenilen bütün belgelerim tarafımca tamamlandıktan sonra (18 ocaktan beri evrak topluyorum) Medicana Hastanesi tarafından Türkiye sigortasına iletildi. Sonuç olarak bugün yani 24/01/2024 tarihinde aynı tanılar sigorta öncesi de mevcut olduğu için ret cevabı geldi. Tamamlayıcı sağlık sigortasını yaptırmadan önce sigorta danışmanına özellikle daha önceki muayenelerim sorun olur mu diye sordum bana kronik bir hastalık olmadığı sürece bütün hastalıkları kapsadığı söylendi. Mevcut tanıları incelediğimde tanılar ve kodlar birbiriyle aynı değildir. Bu süreçte şikayetlerim daha fazla arttığı ve gerekli tetkikler yapılamadığı için genel durumumda bozulma yaşanmaktadır. Alınan karar hakkında itiraz ediyor ve gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

24 Ocak 2024 15:24 (Şikayetten 2 saat sonra)
24 Ocak 2024 17:26

Sayın İlgili, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sebebi ile yalnızca sigortalı/mağdur kişi ile bilgi paylaşılmakta olup tarafınıza bilgi aktarılamamaktadır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

Özge
Özge
24 Ocak 2024 19:12

Mağdur ve sigortalı kişi benim zaten herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmıyor.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortam Geçmiş İşlem Gerekçesiyle Kolonoskopi Talebimi Reddetti

16 Temmuz 2025 15:26

01 Ekim 2024 12:20
turkiye-sigorta-pismanliktir-hatadir-tamamlayici-saglik-sigortasi-2.docx
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 12:30