Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta Önce Provizyon Onayı Verip Son Dakika İptal Ediyor.

14 Şubat 2024 18:17

Satın alma uzmanı olarak çalıştığım iş yerimiz üzerinden Türkiye Sigorta ile tamamlayıcı sağlık sigortası hizmeti alıyoruz. Yarın sabah saat 09:00'da kolposkopi işlemi yaptıracağım. Sigorta şirketi önce provizyon onayı verdi; ancak bu akşam saat 16:45'te hastaneyi arayarak iptal ettiklerini bildirdiler. Gerekçe olarak 5 yıl önce geçirdiğim myom ameliyatını gösteriyorlar. Myom ile kolposkopi bağlantılı işlemler değildir. Kolposkopi, rahim ağzının incelenmesi için yapılırken, myom ameliyatı rahimdeki bir durum için yapılan ve kolposkopi gerektirmeyen bir operasyondur. Acaba ilgili değerlendirme ekibinde sağlık konusunda uzman biri bulunmuyor mu? Yoksa yılın başında bir yıl daha poliçeye mecbur kaldığımız için mi bu tavırla karşılaşıyorum bilmiyorum; ancak ivedilikle aksiyon alınması ve konu hakkında bilgilendirme yapılması gerekmektedir. Onaylanmış bir işlemi son dakikada iptal etmek kabul edilemez. Mesai bitiminde haber vermek ve sorumluluktan kaçmak da doğru değildir. İtiraz süreci hakkında bilgi almak ve acil bir çözüm bulunmasını rica ediyorum.

15 Şubat 2024 07:58 (Şikayetten 13 saat sonra)
15 Şubat 2024 09:24
16 Şubat 2024 10:14

Bana bilgilendirme yapılmadı.

20 Şubat 2024 10:52
20 Şubat 2024 11:07

Beni kimse aramadı

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortam Geçmiş İşlem Gerekçesiyle Kolonoskopi Talebimi Reddetti

16 Temmuz 2025 15:26
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortam Gerekçesiz Şekilde Cerrahi İşlemimi Karşılamıyor, Mağdur Edildim

06 Mayıs 2025 23:33

23 Eylül 2024 16:55
Nusret sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta Tamamlayıcı Sigortam Olduğu Halde Para Ödedim

06 Aralık 2023 21:01
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 12:30