12 Temmuz 2024 16:11

Türkiye Sigorta'dan 24.11.2023 tarihinde kendim ve kızım için tamamlayıcı sağlık sigortası satın aldım. İçeriğindeki hediye mini check-up hizmeti için haziran ayının başından bu yana 0 (212) 370 24 10 numaralı Asistans hizmetleri hattını arayarak hizmeti kullanmak istediğimi belirtmeme rağmen önce bayram yoğunluğu bahane edilerek bayram sonrası tarafıma dönüş yapılacağı söylendi. Bayram bittikten sonra yaklaşık 10 görüşme daha yaptım ve her müşteri temsilcisi özellikle ilgileneceğini söyleyerek süreci uzatmak dışında hiçbir şey yapmadı. Satın alma sürecinde allayıp pullayarak bu hediyemizdir deyip satış politikası olarak kullanılan hediye paket içeriklerinin hiçbiri kullanılamıyor. Aracımın sigortasını da Türkiye Sigorta aracılığı ile yapmıştım ve bir daha asla tekrarlamayacağım. Süreç yönetiminiz ve müşteri danışmanlığınız sadece yalanlar silsilesinden ibaret.

16 Temmuz 2024 07:39 (Şikayetten 3 gün sonra)
16 Temmuz 2024 10:26
Hilal
Hilal
16 Temmuz 2024 14:54

Tarafınıza dönüş yapılacaktır cümlesini 10 kere asistans hizmetlerinden duydum zaten, sorun kimsenin dönüş yapmaması ve sadece oyalanıyor olmam. Hala bir dönüş yapılmadı!

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 21:08

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında Para İadesi Sorunu

17 Ekim 2024 00:39
Halit sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2024 17:35

Randevu İptali Ve Yanlış Yönlendirme Sorunu

08 Kasım 2024 23:54
Emine sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 16:12