09 Temmuz 2024 19:02

Merhaba, kolay gelsin. Biz 14.06.2024 tarihinde Sakarya’nın Ferizli ilçesinde aracımızda doludan kaynaklı hasar oluştu. Elimizde polis tutanakları ve o güne dair hava tahmin raporu mevcuttur. 03.07.2024 tarihinde Auto King'de 40/7483201 dosya numarası ile hasar ihbarı yapılmıştır. Hasar dosyası açılmıştır. 04.07.2024 tarihinde atanan eksper gelerek aracın fotoğraflarını çekmiş ve kontrolünü sağlamıştır. Auto King, araçtaki dolu hasar miktarını 310 adet olarak belirlemiştir. Bu doğrultuda eksper arkadaş sizinle görüşme sağlamıştır. Daha sonrasında Auto King, aracın hasar onarım bedelini 40.000 TL olarak belirlemiştir. Sizin tarafınızdan Auto King'e yapılan fiyat teklifi 8.500 TL olarak iletilmiştir. Bu sebepten dolayı anlaşma sağlanamamıştır. Bizi anlaşmalı olduğunu belirttiğiniz Homer servise yönlendirdiğinizde, aracın daha düşük bir bedel ile Homer serviste yapılacağını eksper arkadaşa iletmişsiniz. Aracı belirtilen servise götürdüğümüzde o fiyatlara aracın onarımı yapılamayacağını tarafımıza iletmişlerdir. Türkiye Sigorta olarak müşterinizle alay mı ediyorsunuz? Dalga mı geçiyorsunuz? Amacınız nedir? Sizin +90 (850) 202 20 20 numaralı çağrı merkezinize defalarca kayıt oluşturdum, bana bu konuda yardımcı olmanız için talepler bıraktım. Bir tane yetkiliniz bile tarafımı arayarak bana yardımcı olmadı. Çağrı merkezinizi aradığımda ise konu ile alakalı otomatik geçiştirici ve ilgisiz konuşmalar tarafıma yapılmıştır. Mail atın dediniz, b****@turkiyesigorta.com.tr mail adresine defalarca hak sahibi adına sigortalı adına mailler gönderdim, otomatik mesajlar ile tarafıma geri dönüş sağladınız. Bir tane bile muhatap bulup sorunumu halleden ya da bana yardımcı olmak isteyen tarafınızdan olmamıştır. Konu ile şikayetim devam etmektedir. Ayrıca olay 14.06.2024 tarihinde yaşandı. Olay bittikten sonra sizi arayıp çağrı merkezinden bilgi almak istediğimizde aracı istediğimiz yerde yapabileceğimizi söylediniz. Şimdi müşterinize Homer serviste yaptırıyorsanız yaptırın diyorsunuz. Ya da 8500 TL'sini ödeyin diyorsunuz. Ben hak sahibi olarak aracı Auto King'de yaptırmak istiyorum. Bana bu konuda zorluk çıkarmaya hakkınız yoktur. Bu konuda kimler vatandaşı mağdur ediyorsa hakkım helal değildir. Hepsinden de şikayetçiyim. Eğer bir çözüm bulunup benim aracım onarılmazsa konuyu mahkemeye kadar taşıyacağım.

10 Temmuz 2024 09:04 (Şikayetten 14 saat sonra)

29 Haziran 2024 01:34

13 Haziran 2024 11:04
Namık sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 15:55
Ramazan sonuçtan çok memnun

12 Ağustos 2024 15:53
"Teşekkürler"
Türkiye Sigorta Dosya Sorumlusu İşini Yapmıyor
Türkiye Sigorta Dosya Sorumlusu İşini Yapmıyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 20:35