Veysel sonuçtan çok memnun

Turkcell TV Plus Cihaz Ücreti Şoku: Haksız Faturalandırma

02 Aralık 2024 19:25
Veysel'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcileri hiç yardımcı olmadı, sorunum sanki buraya yazılınca çözüldü. Çözen kimse teşekkür ederim”

Turkcell TV Plus kutum arızalandı, müşteri hizmetlerini aradım, cihazınızın seri numarası sistemde görünmüyor dediler, teknik servis yönlendirildi, yeni cihaz takıldı, ama hiçbir bilgilendirme olmadan 1800 TL cihaz ücreti faturama yansıtıldı.

Elimdeki eski cihazıda yenisi gibi Turkcell servis ekibi getirip taktı. Olayda hiçbir etki ve kusurum olmamasına rağmen sorumlu benmişim gibi ücreti bana yansıtıldı. Eski cihaz bana gökten inmedi sonuçta bu nasıl mantık, ben mi sildim Turkcell veritabanından cihazın seri numarasını.

7 yıllık Turkcell müşterisiyim. Yazıklar olsun bunca ödediğim faturaya, hemen aboneliğimi iptal ettireceğim.

02 Aralık 2024 19:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

03 Aralık 2024 11:34

Merhaba Veysel Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

Veysel
Veysel
13 Aralık 2024 11:41

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 21:50
Onur sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 19:36
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

TV+Pro Kutusu Bozuldu

05 Şubat 2025 11:36
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2025 08:56

27 Aralık 2023 15:48