Turkcell TV+ İşini Yapmıyor Milletin Aklı İle Dalga Geçiyor!

15 Kasım 2024 15:06209
Ercan
15 Kasım 2024 11:25

06.10.2024 tarihinde Superonline sözleşmem bittiği için yeni sözleşme arayışı içindeydim internet hızı vs. Memnun olmasamda paket içeriğinde TV+ olduğu için Superonline ile devam etme kararı aldım ancak oturduğum evin yapısından dolayı TV+ kablolu olduğundan pek verim alamıyorum bunun için bir miktar fazla ödemeyi göze alıp ( TV+Pro) olan pakete geçmek şartı ile sözleşmemi yeniledim ancak 1 ayı geçmesine rağmen cihaz değiştirilmedi ve sürekli talep oluşturmamıza rağmen bir şekilde sorun çözüldü olarak işaretlendi buna istinaden arıza kaydı talebi müşteri hizmetleri kendisi açtı ve 1 kez eve gelindi ama yine sonuç alamadık cihaz değiştirilmedi 4 gündür her sabah aranıyorum aynı şeyleri anlatıp duruyoruz bir çözüme ulaşamadık ben internetten memnun değilim zaten sadece çocuklar TV+ izliyor diye katlanıyorum buradan da çözüme ulaşamazsam üşenmeden Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar gideceğim

15 Kasım 2024 15:07 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

Ercan
15 Kasım 2024 15:11

Buraya yazar yazmaz sorun çözüldü

16 Kasım 2024 08:30

Merhaba Ercan Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

Turkcell TV+ Kategorileri