Turkcell Pasaj Uygulamasında Başkası Benim Adıma İşlem Yaptı

02 Nisan 2024 16:15

Yasal sahibi olduğum Turkcell hattını, üniversite öğrencisi olan oğlum kullanmaktadır. Oğlum internette bir bağlantıya tıklayınca oğlumun telefonu kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ele geçirilmiştir ve kendi kullanımı engellenmiştir. Durumu fark eden oğlum hemen bana haber verdi. Hem oğlum hem de ben Turkcell çağrı merkezini aradık, durumu kendilerine bildirdik. Endişeye kapılmamamız gerektiği, herhangi bir sorun olmayacağı dile getirildi. Bu arada ele geçen telefondan Turkcell uygulamasına giren kişiler Turkcell Pasaj uygulamasından aynı gün benim adıma önce bir oyun daha sonra da yaklaşık 90 bin tl civarında Apple 15 Pro ve Type c şarj adaptörü sipariş etmişler. Bu aşamada tarafımca hiçbir doğrulama yapılmamasına rağmen telefon faturalandırılmış ve şüpheli kişilerin adresine gönderilmiş bile. Turkcell Pasaj uygulamasından bizim adımıza tamamen bilgimiz dışında sipariş edilen telefon ve şarj cihazının şüpheli kişi ya da kişilere Kolay Gelsin kargo şirketi aracılığı ile ulaştığını ise ancak telefonun şüpheli kişilere tesliminden sonra, uygulamaya gelen bildirimden fark ettik. Turkcell Pasaj uygulamasına girdiğimizde sipariş eden benim adım, telefon numarası oğlumun kullandığı numara, mail adresi ise şüpheli bir mail adresi gözüküyor. Turkcell alış verişi 3 taksite bile bölmüş. Şüphelilerce yapılan siparişin gittiği adreste ve şehirde daha önce hiç yaşamadım. Bu kadar yüksek tutarlı bir sipariş için sipariş onayı ile ilgili Turkcell tarafından herhangi bir çağrı ya da SMS almadım. Turkcell'i defalarca aramamıza rağmen olayın çözümü ile ilgili herhangi bir gelişme olmadı. Turkcell'in bilgi vereceğiz dediği süre içinde olan oldu ve bir sonuç alamadık.

02 Nisan 2024 16:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

03 Nisan 2024 08:06

Merhaba Ahmet Bey, Talebinizle ilgili başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

08 Nisan 2024 14:42

06 Aralık 2023 22:44

14 Ağustos 2024 01:09
Müzeyyen sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 04:53
Turkcell Pasaj Turkcell Güvenlik Açığı, Bilgim Dışında Turkcell'den Alışveriş Yapıldı
Fatih sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2024 20:27
"İlgileri için teşekkür ederim, ancak süreçleri esnek değil."