Kastamonu Yolculuğunda Bitmeyen Molalar Ve Gecikmeler

25 Kasım 2024 09:10

Hayatımda bindiğim en kötü otobüs firmasıydı belki de. İstanbul'da kaza vardı 1 saat gecikti, hadi kazadır olur o bir şey değil. Normal şartlarda 03.00 da Kastamonu'da olması gerekiyor. Kazayı da ekledik 4 olsun hadi. Daha sonra bir servis bizi Harem otogardan otobüsün geçtiği bir güzergaha götürdü daha fazla gecikme olmasın diye bu iyiydi. Otobüse bindikten sonra yine İstanbul'dan çıkamadık yol üzerinde her İETT durağından yolcu alıyor resmen, zannedersin köy dolmuşu.
İstanbul'dan Kastamonu'ya gelene kadar 1 kere 10 dakika 2 kere 20 dakika ve 1 kere de 30 dakika olmak üzere mola verildi. Yahu bu nedir arkadaş İstanbul Kastamonu arası 500 km adam akıllı bir yerde 40 dakika molanı ver ve devam et sanki turizm acentesi gibi bize gezi yaptırıyor velhasıl kelam son molayı Kastamonu'ya 10 km kala verdi. Artık sabrımız kalmadı. Araç Sinop merkezli olduğu için mola yerleri ona göre ayarlanıyormuş yani Kastamonu yolcusunun bir önemi yok onlar için. Sonuç olarak 05.55 te Kastamonu'ya ulaştık sağ salim. Diyeceklerim bu kadar. Ha eğer ulaşım güzergahında mola yerleri ve süreleri yazsa ve otogara giriş saati doğru olarak yazılsa tamam diyeceğim ama sen oraya 03.00 yazıp da 06.00 da otogara girersen o kadar insanın hakkını ihlal etmiş oluyorsun.

03 Mart 2025 23:43
Kale Seyahat Tehlikeli Yolculuk: Şoförlerin Keyfi Ve Güvenlik Sorunları
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2025 11:51
otobus-arizasi-ve-gecikmelerle-magduriyet-yasadim-3.jpg
otobus-arizasi-ve-gecikmelerle-magduriyet-yasadim-2.jpg
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 11:23
Hazal sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2024 15:17
"Az önce Kale Seyahat firmasından Zeynep Hanım aradı, firma adına özür diledi ve bir bilet hediye etti. Konu ile bu kadar alakadar olduğu için kendisine teşekkür ederim."

09 Haziran 2025 12:32
Otobüs Yolculuğunda Sürekli Gecikmeler Ve İletişim Sorunları