Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Türkan Öğreten Atelier Cevap Alamadım

27 Kasım 2024 15:18

Bir ürün sipariş verdim ve ürün en küçük beden olmasına rağmen bana olmadı. Butikle iletişime geçip iade almaları konusunda ricada bulundum ve iade almadıklarını değişim yapabileceklerini söylediler mesai saatleri içerisinde kendileri değişim için ürün bedeni, stok sorduğumda cevap alamadım tekrar yazdım ve ancak o şekilde cevap aldım daha sonra başka ürün için yazdım ve hala cevap vermediler en son geçen hafta cuma günü mesajımı iletmiştim eğer cevap verselerdi değişim sağlayacaktım iade olmadığı için bunu mecburi yapacaktım beğenmediğim bir ürünü alacaktım buna rağmen cevap alamadım ilgili kişi kimse iade talep ediyorum.

30 Kasım 2024 22:44

Şikayette bulunduğum butikten cevap alamadım. Hiçbir şekilde iletişime geçmiyorlar cevap vermiyorlar. Şikayetim markaya iletildi olarak gözüküyor ve sonuç alamıyorum. 14 kasımda bana ulaşan ürün için o günden bugüne düzgün bir şekilde iletişim kuramıyoruz. 2 haftayı geçen bir süre var. Satıcı güvenilirliği sıfır. Siz yazın mesajınız yukarı çıkar deniliyor sadece. Yazıyoruz yine de 5 günde cevap alamıyoruz.

Zeynep
Zeynep
29 Kasım 2024 17:47

Hala ve hala cevap alamıyorum diğer markalardan butiklerden aldığım ürünlerde hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım o kadar yoğun butiklerden alışveriş yaptım WhatsApp hattından da Instagram üzerinden de en geç 1 saat içinde dönüş alıp işlemimi tamamladılar beğenmediğimiz ürünleri almak zorunda değiliz bu sizin hatanız yavaşlığınız yüzünden tükenen ürünler için ben beğenmediğim ürünü alamam hatanızı kabul edip iadenizi alın. Hala cevap alamıyorum şikayetimi size belirtmeme rağmen

21 Temmuz 2024 16:46

29 Ocak 2025 15:03
The Latest Thing Müşteri Hizmetleri ve Ürün Değişimi Sorunu

01 Eylül 2023 20:45
Damla Küçükeroğlu Butik Ürün Olmadı Ve Butiğin Paramı İade Etmemesi
Resul sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 08:12
Yanlış Beden Ve İletişim Sorunlarıyla Mağduriyet