Türk Kızılay Yardım Başvuru Formu

25 Mart 2024 17:3415.509

Türk Kızılay'a yardım için 25.03.2024 tarihinde başvurdum. Kimlik bilgileri telefon numarası vs hepsini ilettim. Islak imzam olmadan adıma yapılacak veya açılacak herhangi bir işlemden mesul olmadığımı belirtmek isterim. Bunun ile ilgili gerekli araştırmanın da yapılmasını talep ediyorum.

26 Mart 2024 15:35 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz üzerine iletmiş olduğunuz telefon numarası üzerinden sizinle iletişim kurulmak istenmiş olup, belirtmiş olduğunuz telefon numarası üzerinden iletişim kurulamamıştır. Dilediğiniz zaman 168 çağrı merkezimizi ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

İrem
26 Mart 2024 17:38

Beni arayan kimse olmadı sizden ricam tekrar arayabilirseniz çok sevinirim.

Yorumlar(9)

10 Nisan 2024 17:34

Merhaba ben neden başvuru yapamıyorum

Melike
Benzer Şikayeti Var
8 Nisan 2024 13:48

Benimde maddi desteğe ihtiyacım var hiçbir yardımdan faydalanamıyorum ve evlere temizliğe gidiyorum merdiven siliyorum oradan da aldığım parayla geçinmeye çalışıyorum ihtiyaç sahibiyim ve hiçbir destek alamıyorum bakıyorum etrafıma ihtigac sahibi olamayanlar alıyor ama ben gerçekten muhtaç durumdayım

Gülser
Benzer Şikayeti Var
8 Nisan 2024 08:46

Bu kizily kime veriyor yardım calisaninami yoksa yandasinami kaç kere yaptım tik yok hayırdır yinemi yiyiciler sardı bir yerleri adam gibi yapın işinizi. Mağdurun yanında zalimin karşısında durun yoksa yönetim aşağı insin hakıyla yapanlar istiyoruz. Mazlumun peşinde olun.

4 Nisan 2024 12:24

Kızılay yardıma başvuru yaptım isim ve t. C. Bildirdim herhangi bir işlemi benden habersiz yaparlar ise bilgim olmadığını buradan alenen bildirmekteyim

4 Nisan 2024 02:32

15 gün oldu cevap verilmiyor Kızılay iletişim formundan başvurdum ve kaç gündür cevap verilmiyor ihtiyacı olmayana veriliyor cevap verirseniz başvuru sonucunu

4 Nisan 2024 02:30

Merhaba ben ihtiyaç sahibiyim desteğim yok Migren hastasıyım kronik rahatsızlığı nedeniyle çalışamıyorum durumum yok Kızılay'a başvurdum ve kaç gündür cevap verilmiyor mjdahi almadım lütfen yardım talebine cevap verilirmi

3 Nisan 2024 08:19

Durumum Yok eşim çalışmıyor çok zor durumdayım öğrencim var 2 tane bana yardımcı olun

2 Nisan 2024 01:07

Ramazan'ın başında Kızılay'a başvuru yapmaya gittim bana kaydınız var dediler dilekçe vermediler benimle aynı gün başvuru yapan durumu benden daha iyi olan arkadaşlarıma çıktı emekli olup maaş alanlara çıkıyor ev hanımıyım kiracıyız okula giden çocuklarım için bizde bu paradan yararlanmak istiyoruz

30 Mart 2024 05:26

Bende Googl üzerinde başvuru yaptım kimlik numaram cep telefonu numarakdar imzam hiçbir şey yok bir sorun benim adıma bir şey yaparlarsa sizeden ricam araştırın bunu

Türk Kızılay Herhangi Bir İşlemden Mesul Değilim

27 Mart 2024 23:00743

Türk Kızılay'a yardım için 27.03.2024 tarihinde başvurdum. Kimlik bilgileri...

Türk Kızılay'a  Yardım Başvurusu

20 Mart 2024 11:155.133

Türk Kızılay'a yardım için 20.03.2024 tarihinde tüm kimlik bilgilerimi ve telefon numaramı istediler, verdim. Islak imza...

1 Yorum

Türk Kızılayı Başvuru Sonucu

22 Mart 2024 06:473.039

Tümünü Gör
Türk Kızılay Kan Bağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Türk Kızılay KanBağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Ali
Türk Kızılay Zor Durumdayım Yardımcı Olun

Türk Kızılay ZorDurumdayım Yardımcı Olun

Salih
Türk Kızılay'a Giriş Yapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Türk Kızılay'aGiriş Yapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Sarenur
Kızılay'ın Kan Tahlil Sonuçlarının Yanlış Çıkması!

Kızılay'ın KanTahlil Sonuçlarının Yanlış Çıkması!

Uğur
Türk Kızılay Geri Dönüş Yapılmadı