Türk Kızılay Pazar Günü Açık Olmaması

11 Aralık 2023 11:10

Samsun eğitim araştırma Hastanesi'nde pazar günü ameliyat olacak anneme aynı kan grubundan 3 ünite kan bulabilmek için akşama kadar uğraştık. Aynı kan grubundan olmazsa ameliyatının olmayacağı söylendi. Kızılay ünitesi de pazar günü hastanede kapalı olduğu için Çarşı merkezinde olduğunu söylediler. 3 ünite kan bulabilmek için o kadar çok uğraştık ki kanı bulamazsak ne olacaktı bizim halimiz.

11 Aralık 2023 11:14 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz

11 Aralık 2023 17:13

numaralı bildiriminiz bize ulaştı. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Erdal
Erdal

Antalya medsatr hastanesinde kanser tetavisi gören hastam için kan talebinde bulunuyor Kızılay'dan kan 24 saat sonra kan varsa geliyor. Cumartesi pazar gelmiyor. Kızılay gibi bir kurum nasıl oluyor da. 24 saat çalışma yapmıyor. Sağlık için bu kadar önemli olan bir kurum nasıl olur da hafta sonu mesaiyi yapmaz anlamış değilim

Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Türk Kızılay Bağış Adı Altında Kan Takası

17 Ekim 2023 22:17