Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Türk Kızılay Kan Merkezi Keyfi Uygulama Yapıyor!

07 Temmuz 2024 21:53

3 yıl önce kilodan dolayı tüp mide ameliyatı geçirdim. 7 ay önce kan bağışında bulundum. Kızılay, tekrar kan bağışında bulunabilmem için gerekli sürenin dolduğuna dair mesaj gönderdi. Tekrar bağış yapmak istedim. Mide ameliyatından dolayı kesin red olan gruba girdiğim söylendi. Konuyla ilgili maddede mide tümörü vb. Nedeniyle midesi alınanlar diye yazıyor. Benim böyle bir durumum yok, sadece tüp mide ameliyatı oldum. Bu konuyla ilgili bilgi istiyorum. Madem kan veremiyordum, ilk kan verdiğimde aldığınız için şikayetçiyim. Eğer verebiliyorsam, ikinci kez kan vermek istediğimde almadığınız için şikayetçiyim. Ayrıca bir daha Kızılay'a su bile vermem. Ülkede büyük afet vb. Olursa, kan verin diye çok rica edersiniz.

10 Temmuz 2024 16:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz

10 Temmuz 2024 16:28

7404539855 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Türk Kızılay Yanlış Hepatit C Kaydı Nedeniyle Kan Bağışıma Haksız Engel Kondu, Çözüm Bekliyorum

03 Kasım 2025 15:50

Türk Kızılay Sistem Red Sorunu

05 Kasım 2023 21:47

12 Mayıs 2024 18:23
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 12:03
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Türk Kızılay'a Kan Verme Konusunda Yaşadığım Sorun

25 Temmuz 2023 23:36