Türk Kızılay Kan Bağışı Ve Kan Arayışı!

05 Şubat 2024 18:25

İnsanlar, hastalarına kan bulabilmek için çaba gösteriyor, günlerce arayış içinde oluyorlar. Diğer yandan, gönüllü iyiliksever vatandaşlar birine yardımcı olabilmek için kan vermeye çalışıyor. Öte yandan, kan vermeyi reddeden merkezler, kan verebilecek durumdayken sistemdeki hatalarını düzeltmeyenler ve en acısı da, kanı bedelsiz alıp hastaneye ücret karşılığında satan Kızılay var. Az önce okuduklarım karşısında şaşkınım. Bu kadar mağduriyet yaşanmış ve tek tip standart cevaplar verilmiş birçok yoruma rastladım. Kan bağışı konusunda herkesin içini soğuttunuz! Benim şikayetim de bu yönde. Bu olumsuz durumu nasıl düzelteceksiniz? Bu kurumun kuruluş ve çalışma amacı belirsiz mi? Hasta ve yakınları zaten moralsiz, yorgun, kederli ve psikolojik çöküntü içinde. Bir de üstlerine bu yükü mü bindiriyorsunuz? 'Git bağışçı bul, bulamazsan ameliyat iptal! ' gibi dayatmalarla karşılaşmak çok üzücü. Sistemin değişmesi şart. Lütfen herkes kendine gelsin ve sorumluluk alsın. Ameliyat olacak kişi kan aramak zorunda kalmasın, Kızılay anında temin etmeli. Sorunu biz değil, siz düşünmelisiniz; sizin sorumluluğunuzda olmalı!

profile profile
06 Şubat 2024 17:27 (Şikayetten 23 saat sonra)

numaralı bildiriminiz bize ulaştı. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

06 Şubat 2024 17:28

Sayın Emine Ç. K. talebiniz sonuçlandırılmıştır. Konuya ilişkin güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Türk Kızılay'ın Haksız Yere Kan Bağışı Reddi Uygulaması!

20 Aralık 2023 22:40

26 Aralık 2023 16:04

07 Şubat 2024 23:51
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 14:53