Türk Kızılay 2000 Tl Yatmadı

27 Ocak 2024 01:147.435

Türk Kızılay şubesi tarafından verilen 2.000,00 TL nakdi desteği, t. C. Kimlik numaranızı ibraz ederek 26.01.2024 tarihine kadar herhangi bir Ziraat Bankası şubesinden başvurarak (Ziraat Bankası merkezi ödemeler menüsü aracılığıyla) alabilirsiniz.

Türk Kızılay'ın mersis numarası bulunan kaydınız için belirtilen tarihte ödemenizi alamadım ve mesajı da görmedim. Bu durumda ödemenin geri alınma imkanı var mıdır?

29 Ocak 2024 11:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz

29 Ocak 2024 12:42

Sayın Burak A. talebiniz sonuçlandırılmıştır. Konuya ilişkin güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar(6)

3 Nisan 2025 17:06

Eşim vefat benim 4 tane çocuğum var evim kira güncelleme yapmam gerektiğini bilmiyordum her yıl Kızılay'a bana yetim ailelerin her yıl hesabına otomatik yatıyor yardımları dediler lütfen bana yardımcı olun

17 Mart 2025 12:11

Türk Kızılay dan mesaj geldi ama Ziraat bankasına gittiğimde yardım parası yapmadığını söylediler

26 Şubat 2025 06:57

Yardıma ihtiyacım var eşim çalışıyor ama 5 tane çocuğum var eşim engelle evinde yiyecek hiçbir şeyim yok 5 tane çocuğum işte okula gidiyor üçü beş kullanıyorlar çocuğumun biri 6 aylık mama kullanıyor evim kira evimin kirası 10 milyar

24 Şubat 2025 14:35

Merhabalar depremzede 10yasinda tüm ailesini kaybeden yeğenim için 2000 TL tl yardımı kesildi devamj var mı bilgi alabilir miyiz

10 Ocak 2025 01:32

İki defa yardım başvurusu yaptım bana geri dönüş yaplmadi şikayetçiyim 2000 yardım desteyi

4 Kasım 2024 05:01

E devletten baktığımda Kızılay gıda yardımı nakdi 2000 lira destek yardımı görünüyor ama hesabıma para yatmadı ve ödemenin durumuna baktığımda ödeme tarihi falanda görünmüyor yardımcı olur musunuz

Kızılay'dan Gelen Mesajlar Ve Alınamayan Destek

18 Kasım 2024 23:21898

Türk Kızılay'dan 2 aydır bana mesaj geliyor. 2000 nakdi desteğinizi t. C. Kimlik numarası bulunan kimliğinizle 18/12/202...

Türk Kızılay Nakdi Destekten Dönüş Alamıyoruz

9 Temmuz 2024 20:193.496

Kızılay'a nakdi destek için geçen ay başvuru yaptım. Sayın A** D**, Türk Kızılay ş-26 Antalya Şubesi tarafından verilen ...

Türk Kızılay Gıda Yardımı Ödemesi Hakkında Bilgi Talebi

11 Aralık 2024 15:311.257

Benim adıma Kızılay'dan 2000 TL olarak nakdi gıda yardımı yatırılmış ve planlanan ödeme tarihi çoktan geçti. Lütfen ne ...

Tümünü Gör
Türk Kızılay Kan Bağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Türk Kızılay KanBağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Ali
Türk Kızılay Zor Durumdayım Yardımcı Olun

Türk Kızılay ZorDurumdayım Yardımcı Olun

Salih
Türk Kızılay'a Giriş Yapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Türk Kızılay'aGiriş Yapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Sarenur
Kızılay'ın Kan Tahlil Sonuçlarının Yanlış Çıkması!

Kızılay'ın KanTahlil Sonuçlarının Yanlış Çıkması!

Uğur
Türk Kızılay Geri Dönüş Yapılmadı