Burak sonuçtan çok memnun

Türk Kızılay 2000 Tl Yatmadı

27 Ocak 2024 01:14

Türk Kızılay şubesi tarafından verilen 2.000,00 TL nakdi desteği, t. C. Kimlik numaranızı ibraz ederek 26.01.2024 tarihine kadar herhangi bir Ziraat Bankası şubesinden başvurarak (Ziraat Bankası merkezi ödemeler menüsü aracılığıyla) alabilirsiniz.

Türk Kızılay'ın mersis numarası bulunan kaydınız için belirtilen tarihte ödemenizi alamadım ve mesajı da görmedim. Bu durumda ödemenin geri alınma imkanı var mıdır?

29 Ocak 2024 11:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz

29 Ocak 2024 12:42

Sayın Burak A. talebiniz sonuçlandırılmıştır. Konuya ilişkin güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (6)

Hacer
Hacer

Eşim vefat benim 4 tane çocuğum var evim kira güncelleme yapmam gerektiğini bilmiyordum her yıl Kızılay'a bana yetim ailelerin her yıl hesabına otomatik yatıyor yardımları dediler lütfen bana yardımcı olun

Aysel
Aysel

Türk Kızılay dan mesaj geldi ama Ziraat bankasına gittiğimde yardım parası yapmadığını söylediler

Gulsah
Gulsah

Yardıma ihtiyacım var eşim çalışıyor ama 5 tane çocuğum var eşim engelle evinde yiyecek hiçbir şeyim yok 5 tane çocuğum işte okula gidiyor üçü beş kullanıyorlar çocuğumun biri 6 aylık mama kullanıyor evim kira evimin kirası 10 milyar

Ozlem
Ozlem

Merhabalar depremzede 10yasinda tüm ailesini kaybeden yeğenim için 2000 TL tl yardımı kesildi devamj var mı bilgi alabilir miyiz

Şengül
Şengül

İki defa yardım başvurusu yaptım bana geri dönüş yaplmadi şikayetçiyim 2000 yardım desteyi

Yasemin
Yasemin

E devletten baktığımda Kızılay gıda yardımı nakdi 2000 lira destek yardımı görünüyor ama hesabıma para yatmadı ve ödemenin durumuna baktığımda ödeme tarihi falanda görünmüyor yardımcı olur musunuz

18 Kasım 2024 23:21
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Türk Kızılay Nakdi Destekten Dönüş Alamıyoruz

09 Temmuz 2024 20:19