Türk Eczacılar Birliği Novartis Firması Visudyne 15 Mg

22 Mayıs 2024 15:423.395

Novartis firması Visudyne 15 mg ilacı Türkiye'de bulunmuyor. Benim tedavi olmam gerekiyor. Fotodinamik tedavi için bu ilaç gerekli daha fazla geç kalınırsa kalıcı görme kaybı olabilir çaresiz kaldık. Lütfen bu duruma bir çözüm bulunsun aksi takdirde geç kalınmış olacak.
İlaç Türk Eczacılar Birliği tarafından yurt dışından getirtiliyormuş ancak fiyatı 1000Euro devlet ödemiyor ve bu ilacın 5-6 kez tekrarlanması söz konusu.
Bu ilaç ile ilgili olarak haber alan veya tedavi olan kimseler de varsa iletişime geçsin lütfen.

10 Eylül 2024 12:08

Yurt dışından ücretli şekilde getirdim elimde bir doz var iletişim kurabilirsiniz

Visudyne İlacının Temin Edilememesi

26 Mart 2025 08:551.270

Merhaba, Visudyne 15 mg ilaca ihtiyacımız var, Türk Eczacılar Birliği üzerinden getirtmeye çalışıyoruz fakat 6 ay oldu b...

1 Yorum

Türk Eczacılar Birliği Bulunamayan İlaç Pegasys 135 Mcg

9 Şubat 2024 10:223.067

Pegasys 135 mg hiçbir yerde bulunamıyor. Daha önce de Şikayetvar'a başka hastalar tarafından yazıldığı gibi, bu ilacı Tü...

3 Destek1 Yorum

Sevda
Nöbetçi Eczane Kapalı!

Nöbetçi EczaneKapalı!

Okan
Türk Eczacılar Birliği Umurumda Değilsiniz, Acı Çekersen Çek Diyen Sağlık Çalışanı!

Türk EczacılarBirliği Umurumda Değilsiniz, Acı Çekersen Çek Diyen Sağlık Çalışanı!

Recep
Türk Eczacılar Birliği Bozuk Performans Hapı!

Türk EczacılarBirliği Bozuk Performans Hapı!

Rahmi