Turbo Akü 8 Ay Bile Sürmedi

22 Temmuz 2024 21:25

18.11.2023 tarihinde bayiden turbo akü aldım, 72 amperlik fakat akü 8 ay içerisinde boşaldı. Elektrik oto tamirciye gittim, sorun aküden kaynaklı denildi. Video kaydı da bulunmaktadır. Yaklaşık 3 aydır aracımı takviye kablosu ile çalıştırmak durumunda kalıyorum. Aracım sabah çalışıyor, akşam çalışmıyor; akşam çalışsa sabah çalışmıyor. Garanti belgesi hala devam ediyor. Aldığım bayiye gidiyorum, bizlik bir sorun değil, servise götürmem gerek denildi. İnternet üzerinden adrese bakıyorum, Turbo Akü diye Ankara'da bir servis adresi bulamadım. Buradan yetkililere sesleniyorum, ben akünüzden memnun değilim. Para iademi istiyorum.

23 Temmuz 2024 08:40 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, ek te bulunan listedeki adreslerde gerekli kontrolleri yaptırabilirsiniz. Eğer problem devam ederse lütfen bize ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

Berkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 00:44

24 Eylül 2024 22:55
Serdar sonuçtan çok memnun

İnci Akü Sürekli Bitiyor Ve Çalışmıyor

21 Kasım 2023 22:20
"İnci akü Müşteri temsilcisi sorunum ile ilgilenip yetkili bayi yönlendirmesi yaptı. Acar grup İnci akü Ankara OSTİM yetkili bayisi garantisi devam eden arızalı akümü yeni sıfır akü ile değişim yaptılar ve çok ilgilendiler sorunum çözüldü teşekkürler"