Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
02 Aralık 2024 18:14

11.08.2024 tarihinde Turbo marka akü aldım. 2 gündür start-stop çalışmıyor. Bugün elektrikçiye gittim, aküyü ölçtü ve değerinin düşük olduğunu söyledi. Arabada kaçak kontrolü yaptı, herhangi bir kaçak olmadığını belirtti. Çankırı Merkez'de bulunan Görür Oto Lastik'e gittiğimde ise akünün gayet normal olduğunu söylediler. İlgilenmediler bile. V***** Bey ve S**** Bey ile görüştüm. S**** Bey önce akünün gayet normal olduğunu, bir sıkıntı olmadığını söyledi. Daha sonra akü ölçüm videosunu ve fotoğrafını gönderdiğimde akünün deşarja uğradığını belirtti. Elektrikçiye arabanın her yerinde kaçak var mı diye kontrol ettirdim ve hiçbir sıkıntı bulunamadı. Daha sonra V***** Bey'e yazdım. Videoyu servis sorumlusuna gösterdiğini ve sorunun aküden kaynaklı olmadığını söyledi. Bir personelinizin başka, diğer personelinizin başka bir şey söylemesi hiç normal değil. Konuşmaları buraya ek olarak ekleyeceğim. Daha sonra tekrar bayinize aküyü şarja takmak için gittiğimde, bayiniz bana 'Akünü kendin sök, zaten her tarafı aramışsın, benim başıma bela oldun' gibi sözler söyledi. 'Niye böyle yapıyorsun, hakkımı aramayayım mı? O kadar para verdim' dediğimde ise bana hakaret ederek küfretti.

İhsan
İhsan

Bende iki tane 72 amper aldım turbo marka sabahları aracım çalışmıyor eski aküler 3 yıllıktı 60 amperdıler daha iyi maş yapıyorlardı bende aldığım yere gideceğim banada aynı davranırlarsa Tüketici Mahkemesi'ne baş vuracağım

Garanti Kapsamında Akü Sorunu Ve İlgisizlik

28 Ekim 2024 21:28
Gunay sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 20:42
Murat sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2023 16:08
"Ürünü uzun uğraşlar sayesinde firmadaki yetkili arkadaşın iyi tutumu içerisinde değiştirdim. Yetkiliye çok teşekkür ederim. Lakin beni uğraştıran ve sorunu çıkmaza sokan bayi konusunda aynı fikirde değilim. Umarım değişimde ki aküden sorun yaşamam. Tekrardan yetkiliye ve değişimi yapan diğer bayiye teşekkürler."