Metin sonuçtan hiç memnun değil

Turan App Hesap Onay Problemi

13 Ocak 2024 06:29

Turan uygulamasını indirdim, sanal kart oluşturup alışveriş yapabilmek için kimlik doğrulaması yapmam gerektiğini söylediler. Para yatırdım ve onaylı hesaba geçiş yaptım. Daha sonra işlem yapmak istediğimde kimlik bilgisi onayı gerektiğini belirttiler. Kimlik bilgisi onayında resim yüklediğimde isim haricinde her şey doğru oluyordu. Otomatik sistemde isim yerine anlamsız harfler çıkıyordu. Uygulama üzerinden geri bildirimde bulundum, WhatsApp üzerinden iletişime geçtiler ve detaylı bilgi verdim ancak sorunum çözülmedi. Uygulamaya yüklediğim parayı ne kullanabiliyorum ne de geri çekebiliyorum. Bir an önce paramın geri verilmesini talep ediyorum.

16 Ocak 2024 17:33 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar, Öncelikle böyle bir durum ile karşılaştığınız için üzgünüz. Talebinizi ilgili birimlere iletiyoruz. En kısa sürede sorununuzun çözüme ulaşması için yardımcı olacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Metin
17 Ocak 2024 00:19

Merhaba WhatsApp üzerinden de 5 gün önce bu şekilde cevap verdiniz bir daha dönüş sağlanmadı sizce gerçekten sorunu çözmek için caba gösteriyormuşsunuz acaba?

Bmk sonuçtan çok memnun

Turan App Ve Bankacılık Hizmetleri