Tevhide sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 23:04

Tuğba Yeşilova güzellik salonunda dün protez tırnak yaptırdım. Manikürümü başta güzel yaptılar, protezler takıldı. Protezleri kız kesmeye başladı ve bir parmağımı kısa kestiğini söyledi. Ben de sorun olmayacağını, tüm tırnaklarımı o boyda da yapabileceğini söylememe rağmen içine sinmedi, bu gayet doğal bir şey. Çıkarıp yenisini takmasını söyledim. 'asıldı ve çıkmaz bu' dedi. Protez üstüne başka bir protez daha taktı. İşlemler bittiğinde orada pek fark etmedim ama eve geldiğimde fark ettim ki tırnağım kapkalın.

Mesaj attım ve yeniden çağırdılar, tırnağımı çıkarıp yeniden yapacaklarını söylediler. Tamam dedim. Bu sefer kız törpüyü yaparken parmağımı yara yaptı. Dünden beri parmağım acıyor ve sürekli kanıyor. Tuğba Yeşilova güzellik merkezine yeniden yazdım. Parmağımın çok acıdığını, kanadığını ve şiştiğini, önerebilecek oldukları krem vs. Var mı sordum. Bepantol önerip hiçbir şekilde parmağımı soktukları durumu üstlenmeden kadın bana 'tırnak etleri dipten temizlenir' yazdı. Ben de manikür biliyorum, bu şekilde bir cevap ne kadar doğru bilmiyorum. Öneriyle gitmiştim üstelik, diğer mekanlardan daha yüksek bir ücret alıyorlar ve verdiğiniz ücrete asla değmiyor.

Tuana sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 01:45
Beauty Seher Ergün 4 Günde Atan Protez Tırnaklarım
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2025 22:53

07 Mayıs 2024 10:29

17 Temmuz 2024 11:51
Nailist By Sinem Bisren Hijyenik Olmayan, Müşteri Deneyimine Saygısız Bir İşletme