Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba Kuruyemiş Para İadesi Talebi

27 Eylül 2024 11:19

Tuğba Kuruyemiş'ten 14.09.2024'te sipariş ettiğim 959HR6529D numaralı siparişim, tam 10 gün geçmesine rağmen hala elime ulaşmadı. Sitesinde ilgili siparişin kargoya verildiği gözükmekte ancak kargo numarasını ilgili kargo firmasının sitesinde arattığımda böyle bir kargonun olmadığı gözüküyor. Bu sebeple Tuğba Kuruyemiş'in internet sitesinden para iadesi talebinde bulundum. Para iadesi talebimin Tuğba Kuruyemiş tarafından daha fazla mağdur edilmeyerek derhal gerçekleştirilmesini talep ediyorum.

27 Eylül 2024 17:03 (Şikayetten 5 saat sonra)
27 Eylül 2024 17:06

Sayın Şikayetvar.com Yetkilisi; Değerli Müşterimize belirtilen telefon numaraları aracılığı ile ulaşılamamaktadır. Bilginize Sunarız Saygı ve Sevgilerimizle Tuğba Kuruyemiş Müşteri Hizmetleri

Sercan
27 Eylül 2024 19:46

Tuğba Kuruyemiş'in müşteri hizmetlerinin beni arayarak ne amaçladığını anlayabilmiş değilim. Talebim çok net: Para iadesi. İlgisi sipariş hakkında sitelerinden de iade talebinde bulundum. Bu talebimin derhal yerine getirilmesini talep ediyorum.

01 Ekim 2024 10:28

siparişinizin kontrolleri sağlandığın ödemesiz siparişlere düştüğünü banka kaynaklı hata olduğunu tarafınıza bildirilmek için arandığınızı ve siparişinizin kargoya verildiğini şuan transfer sürecinde olduğunun bilgisi verilmesi için arandınız efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ne Kargo Var Ne Bilgi: Siparişim Ortada Yok, İlgisizlik Zirvede!

29 Temmuz 17:57

21 Ocak 12:15