Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Tripy Mobility Premium Üyelik Ücreti

Tripy Mobility Premium Üyelik Ücreti
28 Haziran 2024 15:07

Tripy Mobility Premium üyeliğimi iptal ettiğim halde, geçen ayın üzerine bu ay tekrar ücret çekilmesi, haksız kazanç elde ettiğinizin ispatıdır. Müşteri temsilcinizi aradım ve geçen ay iptal edin dedim, evet ettik dediler. Ben de buradan, mobilden iptal ettim, ancak hala Premium üyelikten kartımdan para çekilmiş. Haklarımı her türlü arayacağım. Zaten bisikletleriniz her yerde yok, kilometrelerce öteye yürümeye gerek yok. Önce bir çoğaltmayı deneyin. Bu yüzden zaten iptal etmiştim, bulamadığım için. Bunun üstüne, iptal ettiğim halde bu ay tekrar para çekilmesi ne kadar doğru? Açıklama bekliyorum. Lütfen paramı iade edin.

29 Haziran 2024 12:58 (Şikayetten 21 saat sonra)

Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Sorununuzu daha detaylı öğrenebilmek adına "[email protected]" mail adresine Şikayet numaranız üye olduğunuz hesabınızda ki "Ad, Soyad ve Cep Telefonu" numarasını iletmenizi rica ederiz.

Perihan
Perihan
26 Temmuz 2024 01:52

Arayıp derdimi anlattığımda dalga geçer gibi sizinle tekrar iletişime geçeceğiz deyip aramamanız markanızı çalışma politikanızı ortaya koymuş oluyor evet 190 TL ile kimse batmaz ama helal para kazanmadığınız iptal ettiğim halde size ayrıca iptal ettirdiğim halde

Tuğçe sonuçtan çok memnun

11 Mayıs 2025 21:31
"Teşekkürler"

Üyelik Yenilemede Tarife Artışı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

30 Ekim 2025 12:31
uyelik-yenilemede-tarife-artisi-ve-musteri-hizmetleri-sorunu-3.jpg
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 13:19