Barış sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Hızlı Market Trendyol Ve Kasrik Organik Manav Adı Altındaki Hak Yiyenler

03 Mart 2024 21:37

Trendyol marketten kasrik organik manav diye dolan dirici bir firmadan sipariş verdim. 5 kg portakal ' 2 kg nar, 1 kg muz siparişimde bana gönderdikleri dalga geçer gibi 2 adet portakal 1 adet nar 4 adet küçücük muz toplam 400 gr. Trendyol'a yazdım bu durumu bu ürünlere ihtiyacım olduğunu ve başka param olmadığını söylüyorum. Bana diyorlar ki 1 ila 10 gün içinde iade olabilir. Benim başka param yok diyorum nasıl benim paramı hapsedersiniz. Ama yok. Trendyol market görevini hiç iyi yapamıyor. Kurye teslim alırken verilen siparişi incelemesi gerekiyor. Fişi kontrol etmesi gerekiyor. Trendyol ile bir daha kesinlikle alışveriş yapmayacağım

06 Mart 2024 10:40

Trendyol hızlı marketten 03 mart tarihinde kasrik organik manav diye bir firmadan sipariş verdim. Siparişim şu şekilde 5 kg portakal 2 kg nar 1 kg muz 500gr biber bana gelen ürünler şu şekilde 2 adet portakal 1 adet nar 300gr muz 500 gr biber 3 gündür Trendyol'u arıyorum yazıyorum vs. Her kese ayrı ayrı durumu anlatıyorum. Bana verdikleri cevap gönderdiğim resimde ürünlerin doğru olduğu gözüküyormuş. Aşağıda gönderdiğim resimleri paylaşıyorum. Bu gönderdiğim resimlerde 5kg portakal 2 kg nar olmadığını anlayamayan ya kördür ya da geri zekalıdır. Trendyol yaptığı işin arkasında durmuyor ve sorumluluk kabul etmiyor. Kasrik manava gittim manav sahibine bizzat kendim iade ettim ürünleri. Manav sahibinden kamera kayıtlarını istedim. Oturduğum siteninde kamera kayıtlarını istedim. Bu konuyu mahkemeye taşıyacağız artık.

Ek
Ek

Polat
Polat

Ben kasrik organik manavın sahibiyim öbür şubeyi de aradım böyle bir şey yaşanmamış nasıl böyle bir yalanı kurabilip atıyorsuunuz

Deniz sonuçtan memnun değil

25 Ekim 2023 20:57

05 Ocak 2024 23:18
Trendyol Market Yanlış Sipariş Teslimi
Trendyol Market Yanlış Sipariş Teslimi
Süeda sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 19:44