19 Nisan 2024 14:04

Trend turlar adlı bir firma ile kız arkadaşımla birlikte GAP Turu projesine katıldık. Konforsuz bir otobüsle can güvenliğimiz olmadan seyahate başladık. Hayatımızın en kötü dört-beş gününü yaşadığımızı söyleyebilirim. Sundukları imkanların neredeyse hiçbiri gerçekleştirilmedi.

Tüm yolcuların bavulları ıslandı ve kıyafetlerimiz su içinde kaldı. Kahvaltı ücretini ödememize rağmen 'kahvaltı bitti' denilerek, sabah 11.30'da bize tavuk şiş yememiz önerildi. Seyahat sırasında Mardin Turu vardı ve Mardin'de iki saat boyunca yemek yiyecek bir yer bulamadık. Rehberlik edecek kimse yoktu.

Yemekten sonra Mardin'de akşam karanlığında sadece bir saat gezebildik. Belgelerde Mardin'de otelde kalacağımız yazmasına rağmen, bizi Diyarbakır'daki bir otele götürdüler. Otobüs arızalandı ve yolda kaldık.

Tur programında dahil olan birçok etkinliği gerçekleştiremedik. Kısacası, tur bizim için çekilmez bir hale geldi. Trend turlar'ı aradığımızda k--- Bey isimli biriyle iletişim kurduk. Kendisi muhtemelen şirket sahibiydi ve müşteri ilişkilerinden anlamayan bir tutum sergiledi.

Durumu açıklamaya çalıştığımızda bize 'fırsatçısınız' gibi ithamlarla karşılık verdi ve savunmamız karşısında kabul edilemez hakaretler savurdu, tehditkar bir üslup kullandı. Bu şirket profesyonellikten uzak, insan dilinden anlamayan ve tamamen amatör bir tutum sergiliyor.

20 Nisan 2024 06:28 (Şikayetten 16 saat sonra)

GAP Turu Hayal Kırıklığı

09 Nisan 2025 20:24
Zeynep sonuçtan çok memnun

01 Mayıs 2025 15:46
"Ezgi Hanıma konuyla yakından ilgilendiği ve hakimiyeti için çok teşekkür ederim."
GAP Turunda Ekstra Ücretler, Kötü Otel Ve Yetersiz Gezi Deneyimi

03 Ekim 2024 19:47