Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Trend İthal Mağdur Olmam

21 Kasım 2024 15:28

www.trendithal.com sitesinden 301.000 TL lik alışveriş yaptım. Almış olduğum ürünleri hangi firma taşıyor irtibat numarası nedir diye sorduğumda net bir bilgi verilmiyor. WhatsApp destek numarasından sadece mesajla cevap veriliyor. Rica minnet ederek cevap alabiliyoruz. Ürünleri alana kadar ilgi alaka çok iyi ama aldıktan sonra o samimiyet yok maalesef. Ürünlerim hala elime ulaşmadı. Bu durumdan çok rahatsızım. 19.11.2024 salı günü 15:00 saatlerinde ürünleriniz Bursa diye yazıldı fakat bugün 20.11.2024 saat 13:45 yazıyorum cevap veren yok. Arıyorum telefonlara cevap veren yok. Sitede bulunan sabit numarayı arıyorum açan yok. Sadece WhatsApp numarası olan 0542 173 43 69 mesaj yazılıyor. Yazdıklarıma cevap almamda saatler sonra. Biraz daha bekleyeceğim yoksa şikayette bulunacağım. Ayrıca vermiş oldukları adreste öyle bir iş yeri yok. Boş dükkan. Oruçreis, Giyimkent 1. Sk. G***** Esenler/İstanbul.

21 Kasım 2024 15:30

WhatsApp üzerinden ürünler elimize ulaştı fakat v*** bey tarafından iptal edildi diye yazı gönderdiler. Her türlü hakkımı arayacağım. Yapmış olduğum ödemeyi hemen iade edin diyorum. 14 gün iş günü diye cevap veriyorlar bana. Ben site üzerinden ödeme yapmadım. Şirket sahibi v*** d*** ın bana vermiş olduğu hesaba paraya gönderdim. Bu yüzden paramın hemen iade edilmesini talep ediyorum.

03 Aralık 2024 17:22

Hala yapmış olduğum ödemeyi yatırmadılar. Defalarca WhatsApp tan yazıyorum ama cevap verilmiyor. Sitedeki sabit telefonu arıyorum açan yok. Alışveriş yapacak olan arkadaşlar asla tavsiye etmiyorum.

Yorumlar (8)

Ayşegül

Firma sahibinin telefon babada iletebilir misiniz bende sabit telefon ve WhatsApp hattı var

Ayşegül

Bende alışveriş bulaştım ve ödeme yaptıktan sonra telefonları açan yok WhatsApp hattına bakan yok cevap veren yok sahibinin telef var mı sizde

Tufan

Ne yaptınız şikayette bulundunuz mu? Savcılık sürecini ben çoktan başlattım. Siz ne yaptınız?

Ayşegül

Evet siz paranızı alabildiniz mi ulaşabildiniz mi

Tufan

Ne yaptınız savcılığa başvuru yaptınız mı?

Ayşegül

Şu an son durum nedir merak ettim

Halil
Halil

Son durum nedir? Ürünler gerçek mi? İade edildi mi?

Tufan

Önce ürünler Bursa'da denildi sonra WhatsApp mesaj yoluyla firma yetkilisi tarafından iptal edildi 14 iş günü içerisinde paranızı iade edeceğiz yazıldı. 2 gündür WhatsApp üzerinden yazıyorum cevap verilmiyor. Firma yetkilisinin numarası var arıyorum telefonu açmıyor. Şirketin internet sitelerindeki sabit numarayı arıyorum açan yok. Yasal süreci başlatacağım.

07 Kasım 2024 15:45
Montaj Hizmetinde İletişim Fiyaskosu

Nilhan
20 Ekim 2024 15:13
Trendyol'da Kurulum Hizmeti Hayal Kırıklığı
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 10:25