TP Petrol [email protected] (Platform) Al-sat

s******@selatstem.com platform diye al-sat para, emtia ve hisse senedi yatırım işlemi yapan bir firmaya 9000 USD yatırdım ilk başlarda 250 USD yatırmıştım karını hesabıma aktarmışlardı ama şimdi paramı çekemiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Support selat stem diye bir oluşum.

14 Eylül 2023 09:45 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir. Konuyla ilgili inceleme yapılarak tarafınıza çağrı merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Türkiye Petrolleri Müşteri Hizmetleri

Yorumlar(17)

21 Ekim 2023 05:20

Binlerce mağdur var inşallah sonuçlanırsa insanlar paralarını alabilirler

18 Ekim 2023 22:30

Hiç parasını çekebilen yok mu

16 Ekim 2023 20:01

Arkadaşlar support selat stem platform adlı sahte yapı ile ilgili detaylı araştırma yaptım. Hepsi Türk sadece İngiltere ve Almanya alan kodu sahte telefonlar ile iletişim kuruyorlar. Albert Brown ismi de sahte isim. Para transfer işi için Binance TR yi kullanıyorlar. Detaylı bilgi dekontlar ve belgelerinizle emniyet siber suçlar birimine başvurun. İnceleme ve araştırma bitince dosyayı Savcılığa teslim ediyorlar. Yurt dışı veya uluslar arası hukuk söz konusu değil. Buna aldanıp pes etmeyiniz. Paraların transfer edildiği hesaplar tespit edilince inşallah sonuç alınır. Hepinize bol şans. Geçmişler olsun.

15 Ekim 2023 08:21

İş işten geçtikten sonra TP açıklama yapmış. Bizim bir ilgimiz yok diye. Mağdurlar ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli diye açıklama yapan yok. Fatih Altaylı neden konuşmuyor. Konuyu ekranlara taşısa, hukuki yolları gösterse ama yok Mağdurlar mağduriyeti ile kaldı galiba.

Umut
Benzer Şikayeti Var
12 Ekim 2023 17:00

Bende aynı durumdayım şu anda. Turkiye petrolleri şirketiyle ortağız dediler. 3600 dolar yatırdığım paramı çekemiyorum kimse dönüş yapmıyor. Support@ selat_stem ve ortağı TP alamıyorum. Siz alabildinizmi geri?

4 Ekim 2023 20:40

Aynı şekilde bende buraya para yatırdım 12 bin USD ama parayı çekemiyorum ve benden parayı çekmek için 5960 USD sigorta ödemesini yapmamı istiyorlar. Albert brown isminde bir broker olduğunu söyleyen kişiler yüzünden parayı alamıyoruz. Büyük bir oyuna geldik. Böylesi reklamların kurbanı olduk. Ek gelir getirsin diye girdik ve büyük para kaybettim.

Canan
Benzer Şikayeti Var
14 Eylül 2023 12:50

Bizde mağduruz kişisine göre senaryo çiziyorlar... Sonuç aynı parayı vermiyorlar. Ama çok yatırmışsın bee kardeşim. Uluslar arası hukukçu halleder işi oda ülkeler arası olduğu için. Onu da yapamıyorsan elindeki dekontlar ve skay p görüntüleri ve yazışmalarla savcılığa git.

14 Eylül 2023 11:11

Seni tokalamışlar abiciğim. TP petrolün öyle bir şeyi yok. Geçmiş olsun

TP Petrol Support Selat Stem Den Para

S******@selatstem.com platform diye al-sat para, emtia ve hisse senedi yatırım işlemi yapan bir firmaya 3600 USD yatırdı...

1 Destek1 Yorum

TPAO TP Hisse Yatırım Oyunu

26 Eylül 2023 21:1217.452

TP yatırım ortaklığı için arayıp selat-stem.co platformuna girdim 250 USD ile girdim daha sonra Albert brown isminde ann...

2 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
TP Petrol Dağıtım A. Ş. Yakıtta Sıkıntı Var!

TP Petrol DağıtımA. Ş. Yakıtta Sıkıntı Var!

Sinan
TP Petrol Benzin İstasyonu Fazladan Ücret Alıyor

TP Petrol Benzinİstasyonu Fazladan Ücret Alıyor

Mehtap
TP Petrol Kabataş Şubesindeki Vasıfsız Personeller Ve Lavabo!

TP Petrol KabataşŞubesindeki Vasıfsız Personeller Ve Lavabo!

Sergen
TP Petrol Marketinden Alınan Eti Ürünlerinin Tarihi Geçmiş!

TP PetrolMarketinden Alınan Eti Ürünlerinin Tarihi Geçmiş!

Emre
TP Petrol Tuvalet Hijyeni Ve Ürün Fiyat Etiketi