Ihsan sonuçtan hiç memnun değil

TP-Link Menzil Genişletici Bağlantı Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

09 Aralık 2024 17:57

Sayın TP-Link Yetkilileri,

Kısa bir süre önce Wi-Fi 6 modem kullanmaya başladım ve mevcut internet ağımı genişletmek amacıyla TP-Link TP-Link RE600X menzil genişletici cihazımı yeniden kurmaya çalıştım. Ancak, cihazın modem ile bağlantısını bir türlü sağlayamıyorum. İnternet üzerinden sorunu çözmek için araştırmalar yaptım, fakat herhangi bir sonuca ulaşamadım.

Daha da önemlisi, TP-Link müşteri hizmetlerine ulaşmak konusunda büyük bir sıkıntı yaşıyorum. Telefonla aradığımda uzun süre beklememe rağmen yetkili bir temsilciye bağlanamadım. E-posta veya çevrim içi destek hattı üzerinden de yeterli bir geri dönüş alamadım.

TP-Link gibi global bir markadan daha etkili bir teknik destek süreci beklerdim. Yaşadığım bu süreç hem cihaz kullanım deneyimimi olumsuz etkiledi hem de markaya olan güvenimi sarstı. Cihazın kurulumu ve destek süreçleri ile ilgili acil bir şekilde tarafıma dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Sorunun çözümü konusunda hızlı bir aksiyon alacağınızı umuyorum.

10 Aralık 2024 10:16 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhabalar, Değerli müşterimiz destek ekibimiz tarafından sizlerle irtibata geçilmiştir. Sonraki süreçlerde her türlü probleminiz ile ilgili web sayfamızdaki canlı destek kanalımızdan destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, TP-Link Türkiye

10 Aralık 2024 10:46

Konuyla ilgili olarak yönlendirme yapılması, yaşadığım sıkıntıyı bir nebze olsun hafifletmiştir. Ancak, bu tür sorunların bir kez daha yaşanmaması ve kalıcı çözümler üretilmesi gerektiğini belirtmek isterim. Sorunumun çözümü için atılan adımlar takdire şayan olsa da, uzun vadeli bir çözüm sağlanmadığı takdirde benzer problemlerle karşılaşmaya devam edeceğiz. Bu yüzden, kalıcı ve etkili çözümler üretilmesi adına gerekli iyileştirmelerin yapılmasını rica ediyorum. İlgili departmanlarınızın bu konuda daha kapsamlı bir yaklaşım sergileyerek, diğer müşterilerin de benzer sorunları yaşamaması için çalışmalarına devam etmelerini umuyorum.

14 Aralık 2024 09:23

TP-Link müşteri desteği ile yaptığım görüşmede, modem arayüzünde **Easy Mesh** özelliğini aktif etmem gerektiğini söylediler. Evde olduğum zamanda bu adımı tekrar denedim ancak **sorunum hâlâ çözülmedi**. Burada ifade etmekte zorlandığım veya destek ekibinin kabul etmediği asıl sorun şu: **Menzil genişletici ağda görünmüyor**. Ne yaparsam yapayım menzil genişleticiyi ağda göremiyorum ve sorunumuz bu noktada çözülmüyor. Bu konunun teknik olarak açıklığa kavuşturulmasını ve sorunun kök nedeninin tespit edilmesini talep ediyorum. Destek ekibinden bu noktaya odaklanmalarını rica ediyorum.

Doğan
03 Ocak 2024 10:51
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

TP-Link RE305 Genişletici Cihaz

Fırat