Tolga sonuçtan hiç memnun değil

TP-Link Çağrı Merkezi Mükemmelliği

Tolga
13 Ağustos 2024 16:59

Eap115 serisi access pointlerim mevcut bunların tamamı omada programı ile birbirine entegre bir şekilde çalışıyor. Mac filtreleme kısmında bir hata almaktaydım. Bunun ile ilgili destek alabilmek için öncelikle 0216 548 11 32 numaralı hattı akabinde 0850 724 44 88 numaralı TP-Link çağrı merkezini aradım. Çok sakin bir şekilde problemimi dile getirdim. Ve canlı destek kısmına da yazdığımı fakat sanal asistan olduğu için yeterli desteği veremediğini ve bir geri dönüşünde olmadığını söylüyorum. Müşteri temsilcisi o****** isimli iş bilmez personel bana canlı desteğe yaz destek olurlar diyor ve sanal asistanı gerçek bir destek personeli sanıyor. Sanal asistan yeterli bilgi vermiyor diyorum verir diyor. "sanal ASİSTAN'IN" bir yapay zeka ile çalıştığını bilmeyen bir personel ile çalışıyorsunuz. Akabinde telefonu suratıma kapatıyor. Sonrasında ise müşteri temsilcisini şikayet etmek için aradığımda ise bana şikayet kaydı alamıyoruz diyorlar. Yönlendirme yok, şikayet DİNLEME-İLETME-BİLDİRME yok- destek yok- muhatap yok? E bu da kulağımıza küpe olur. Bir daha da bu ürün ne alır ne de firmama aldırırım. Hiçbir geri dönüş istemiyorum. Ben sorununu access Point ile değil firewall'dan filtreleyerek çözerim. Ama bir daha TP-Link ürün KULLANMAM/TAVSİYE etmeyeceğim.

14 Ağustos 2024 10:12 (Şikayetten 17 saat sonra)

TP-Link Kurumsal Destek Yetersizliği Mağduriyet Yaratıyor

16 Temmuz 2025 08:47
TP-Link Kurumsal Destek Yetersizliği Mağduriyet Yaratıyor

Melahat
31 Ağustos 2023 13:57
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
28 Ekim 2024 17:19

19 Ocak 2024 12:41
TP-Link Modem Arayüz Desteği Konusunda İlgisizlik
Yasir sonuçtan hiç memnun değil

Yasir
14 Haziran 2024 19:11