Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Toyzz Shop İzmir Park Bornova Şubesinde Yaşanan Hot Wheels Fast & Furious Serisi Sorunu!

12 Mayıs 2023 22:13

İzmir Park Bornova Toyzz Shop şube müdüründen şikayetçiyim. 11.05.2023 saat 12.00 civarı (sevkiyatın olduğu zaman) oradaydım gelmeden önce de sevkiyat gelip gelmediğini ve Hot Wheels Fast Furious serisinin olup olmadığını sordum yeni geldi. Sevkiyat dedi ve ben de oraya gittim. Kutular açılmaya başlamıştı. Hot Wheels Fast Furious çıkıp çıkmadığını sordum çıkmadı dedi ve bende beklemeye başladım. Son kutu açılana kadar orada bekledim. Yaklaşık saat 13.00 kadar filan orada bekledim. Son kutuyu da açtı ve bana Hot Wheels Fast Furious (HWL-DC) gelmediğini kutulardan çıkmadığını söyleyip sadece Hot Wheels Trucka serisinin geldiğini söyledi ve beni gönderdi. 12.05.23 de şubeyi aradım tekrar sordum serinin gelip gelmediğini dün 11.05.23 de geldiğini söyledi ve ben dün oradaydım ve bana kutulardan çıkmadığını söyleyip gönderdiniz diye söyledim ve telefonu kapatıp oraya gittim. Orada dün mağaza müdürünün yanında bulunan bayan vardı. Bayana sorduğumda o serinin çıkmadığını söyleyip beni eve yolladınız dedim. Bayan ben size öyle bir şey demedim bunu söyleyenin mağaza müdürünün olduğunu söyledi. Bu çok nadir olup da kutudan çok az çıkan ve kara borsaya düşen 3 marka (Nissan Silvia, Toyota Supra ve Mitsubishi Eclipse modelleri) rafta yoktu ürünler ya mağaza müdürü tarafından ayıklandı ya da başka bir şeyler oldu. Bunun araştırılmasını rica ediyorum çünkü dün ben kutularının başında beklerken hangi modeli aradığımı sorup mağaza müdürü ve çalışan bayan alaycı bir şekilde oo o model geldiği gibi bitiyor bulamazsınız dediler. 11.05.2023 sevkiyatın olduğu zaman Hot Wheels Fast & Furious serisinin kutusu gelmişken nasıl bulamayacağım ürünü size soruyorum. Kutuları önce kendileri ayıklayıp sonra rafa koyuyorlar. Ya kendilerine alıyorlar ya da ayırtıyorlar bu konuya bir yaptırım getirmenizi rica ediyorum. Biz mağdur durumdayız ve sürekli bu tarz sorunlar yaşıyoruz.

21 Mayıs 2023 15:26
Enes sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 00:38

Mağaza Personelinin Tutumu Ve Ürünlere Erişimde Adaletsizlik