Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla ESP Ve Motor Lambası Yanıyor

Toyota Corolla ESP Ve Motor Lambası Yanıyor
25 Temmuz 2024 18:28

Aracım 2015 model Toyota Corolla. LPG var, yaklaşık 1 aydır böyle. Benzinde iken de yanıyor, hata kodu P0302. Başına gelen, çözümü bilen var mı? Bujiler yeni değişti. Servis 150-160 bin rakamdan bahsediyor. Stop etme yoktur. Anlam veremediğim ve çevremde Toyota kullanan kimsenin başına gelmeyen bir durum.

02 Eylül 2024 22:34

2015 model Toyota Corolla da motor ve ESP lambası yanıyor 3 ay oldu gezmediğim usta kalmadı sonuç yok servise gidince de herhangi bir bilgi verilmiyor hata kodu p0302 Toyota’nın servisi ilgilenip arızayı bulamıyor ise neden var aracımda LPG var arızayı sildirince 4 5gün 1 hafta sonra yakıyor Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. #Toyota

Ek
28 Temmuz 2024 19:07

Henüz hiçbir bilgi verilmedi.

11 Ağustos 2024 02:37

En ufak bir gelişme yok arızayı bulamıyoruz servis ise sallamıyor

02 Eylül 2024 22:38

Aracım da hala yanıyor çözüm bulamadım marka tarafından dönüş yapılmadı hiç

Yorumlar (9)

Hocam ne yapmıştın?

Enes

Ne yaptınız da çözüldü hocam aynı sorun bende de var çözemedik

Düzeldi mi hocam?

Çözüldü ustam

Celil

Evet sonuca ulaşıldı üst kapaktan çıktı en son dayanamadım üst kapağı açtırdım sağlam bir ustaya bir önceki üst kapak yapımında kapak fazla taşlanmış yeni kapak aldık çözüldü.

Celil

Ben de en az 15 tane ustaya gösterdim bir çözüm bulamadılar sürekli şunu değiştir bunu değiştir diyorlar arabanın değişmedik yeri kalmadı ama daha kötü oldu ve sibop kompresyonu oldukça iyi çıkıyor benimkinin o yüzden motor da açmıyorlar vallahi çok karışık bir durum ilk defa başıma geliyor

Celil

Aynı sorun bende de oldu yalnız silindir 3 bende 0303 kodu bir sonuca varabildinizmi acaba

Çağrı

Hocam bir çözüm buldunuz mu

Çağrı

Varamadım hocam Sivas'ta er plazaya servise gittim ilgi alaka 0 Toyota servisi kadar saçma bir şey görmedim aracım hala öyle duruyor

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla'da Sürekli Yanan ESP Ve Motor Arıza Işığı Sorunu

Muhammed
16 Aralık 2024 13:35
Toyota Corolla'da Sürekli Yanan ESP Ve Motor Arıza Işığı Sorunu
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla 1.33 Yağ Eksiltme Sorunu 120 Binde

Yılmaz
21 Ekim 2023 14:08
Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Motor Yağı Kullanımıyla Artan Yakıt Ve Ses Sorunu

Alparslan