Satış Sonrası İlgisizlik ve Hizmet Eksikliği

Halil
03 Ekim 2024 16:11

Merhaba, Ağustos ayının ilk haftasında İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunanlar Tokullar Toyota Plazasından sıfır bir araba aldım. Arabayı alıp gidene kadar her şey çok güzeldi. Fakat kendilerinden araba için çeki demiri talep etmiştim bu konuda defalarca arayıp mesaj yazmama rağmen geri dönüş yapılmadı! Bana arabanızın 1000 kilometre ücretsizdir servis kontrol bakım hakkınız bulunmaktadır demişlerdi, bende araba kilometresi 1000 olmak üzereyken Tokullar servisini arayıp kayıt oluşturduk, araba neredeyse 2500 kilometre olmak üzere 2 haftadan fazla süre geçti. Arayan soran olmadı. Her şey paramızı alana kadarmış, Tokullar plazanın sahibinin bilgisine artık. Teşekkürler saygılarımla.

Necdet sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Garanti Kapsamındaki Akü

Necdet
23 Temmuz 2024 23:39

08 Mayıs 2025 08:40
Toyota Servisinde İletişim Eksikliği Ve Teslimat Gecikmesi Mağduriyeti
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla'nın Ön Tamponunda Kendiliğinden Oluşan Çatlak Ve Yetersiz Garanti Hizmeti!

Gökhan
27 Ekim 2025 14:48
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

30 Kasım 2024 23:17