Kubilay sonuçtan çok memnun

Toroslar Elektrik Dağıtım Evin Yarısında Elektrik Yok

Toroslar Elektrik Dağıtım Evin Yarısında Elektrik Yok
10 Ocak 2024 10:33

Adana Toroslar A.Ş. evimin yarısında elektrik var, yarısında yok. Faz kaynaklı olduğunu düşündüğüm bu durum nedeniyle yan komşularımızın da aynı şekilde 20 saat önce arıza kaydı oluşturmama ve yaklaşık 5 defa aramama rağmen sorunum çözülmemiştir. Buna bağlı olarak bazı cihazlarımız çalışmamaktadır.

10 Ocak 2024 11:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. Toroslar EDAŞ

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 10.01.2024 tarihinde telefonla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

15 Mayıs 2024 14:30

Toroslar Elektrik Dağıtım Elektrik Direği Aydınlatma Direği Sarıçam ilçesi Çınarlı Mahallesi 1718 Sokak'ta ikamet etmekteyim. Şu an sokağımızın yarısına kadar elektrik direği ve altyapı çalışması yapılmakta. Sokağın yarısı aydınlanacak, yarısı aydınlanmayacak. Dört tane direk dikiliyor, ancak sekiz direk dikilmesi gerekiyor. Görevlilere sorduğumda, dört tane için onay olduğu söylendi. Bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum.

19 Mayıs 2024 17:53

Toroslar Elektrik Dağıtım Fakir Toroslar Hatalı İşlemler Adana Sarıçam ilçesi Çınarlı Mahallesi 1718. Sokak'a 15 Mayıs 2024 günü sadece yarısına kadar elektrik direği dikildi, diğer yarısına dikilmedi. Böyle komik bir durum olabilir mi? Toroslar EDAŞ bu kadar mı aciz durumda, yoksa kişilere özel mi hizmet veriliyor? Şirketiniz tarafından vatandaşın aklına böyle bir durumda başka ne gelebilir?

04 Şubat 2024 18:04
Burak sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 00:36

04 Ocak 2024 21:55