Nursen sonuçtan hiç memnun değil

Tommy Hilfiger Spor Ayakkabı Şikayet

23 Haziran 2023 20:35

7 Mayıs 2023 tarihinde Çanakkale V17 Burda AVM Boyner mağazasından 2.099 liraya Tommy Hilfiger kadın spor ayakkabısı aldım. Toplamda en fazla 10 defa giydiğim spor ayakkabının burnuna yakın ön tarafında her ikisinde de simetrik çizikler ve deformasyon belirdi. Buna istinaden kendim ayakkabıları iyice incelememe rağmen durumun neyden kaynaklandığını anlayamadım ve Boyner müşteri temsilcisi aracılığıyla incelenmesi için Tommy Hilfiger'e gönderdim. Yaklaşık 15 gün sonra bu durumun dış etken ve kullanım koşullarından kaynaklı deformasyon olduğu cevabı geldi. Dolayısıyla Herhangi bir değişim veya ödeme yapılmadı. Ancak ben daha önce de Tommy ayakkabı aldım ve böyle bir sorun yaşamadım. Kaldı ki ben çalıştığım ortam gereği dış etkenlerden, yağmurdan, çamurdan, taştan, topraktan etkilenmeyen kapalı bir ortamda bu ayakkabıları kullandım. En fazla 10 defa giydiğim bu ayakkabıları güne vursanız belki 5 gün bile kullanmamışımdır. 2.099 liraya aldığım bu spor ayakkabı acaba havanın neminden bile etkilenecek kadar kalitesiz mi, yoksa Tommy Hilfiger üretim hatası bir durumu kabul etmek mi istemiyor? Ben bu durumun çözülmesi için Tüketici Hakları dahil tüm yasal yolları kullanacağımın bilinmesini istiyor ve sorunun bir an önce çözülmesini rica ediyorum.

21 Mayıs 2024 09:32
Tommy Hilfiger Tommy Ayakkabı Aldığıma Pişman Oldum. Sürekli Yırtılıp Sökülüyor.

23 Ekim 2023 00:18
Boyner'den Aldığım Tommy Hilfiger Spor Ayakkabı
Uygar sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2025 17:16
Tommy Hilfiger Ayakkabıda Hızlı Deformasyon Ve Ret Cevabı Hayal Kırıklığı Yarattı!

25 Ekim 2024 09:44
Yanlış İnceleme: Ayakkabımın İadesi Reddedildi!
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Tommy Hilfiger Tommy Ayakkabı Şikayet

11 Nisan 2024 10:58