Emin sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Ve Emlak Müzayede

Emin
02 Ağustos 2023 23:47

Emlak müzayede adlı TOKİ iştiraki bir şirket 01.08.2023 tarihinde açık artırma ile alt gelir grubuna yönelik 182 konutun açık artırma ile ihalesini yaptı. İhaleyi yapan bu şirket açılışta 50 bin 50 bin artışla başladı. 50 bin demek ortalama bir alt gelir grubu vatandaşın bir yılda eline zor geçiyor, yarım saat sonra da çıktıkları fahiş fiyatlar yetmezmiş gibi 100 bin 100 bin artırım yaptı. Altın Heykel mi satıyorsunuz müzayede de. 1200 lira fiyatı olan konutları 4 milyon 3.5 milyondan gariban halka satıyorsunuz. Zaten yaptığınız bu konut halkın kendi malı arsası halkın, sermayesi halkın bu haksızlık düzenine el koyacak bir devlet yetkilisi yok mu emlak müzayedenin özel ortakları kim bu halk sizin 2 milyon 3 milyona sattığınız konutun 20 bin lira ödemesini nasıl yapacak 800 bin 1 milyon peşinatını nasıl verecek halka ait olan arazilerde halkın hazinesinden yapılan bu konutları bize satanlar kimler. Ayrıca bu şirket internetten teklif alarak ihaleyi fahiş fiyatlara çıkardı. Ben bir vatandaş olarak internet yoluyla başvuru yapamadım. Acaba bu şirketin uygun gördüğü bazı kişiler mi internetten teklif verebiliyor.

profile profile

TOKİ Arsa Bedeli Ve Ön Katılım Şartları Hayal Kırıklığı Yarattı

Samet
09 Ocak 23:57
Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Teminat ve Komisyon Peşine mi Düştü?

Nevzat
03 Ağustos 2023 14:14

TOKİ Konutunda Yüksek Yeniden Değerleme Zamları Nedeniyle Artan Borç Ve Taksitler

28 Temmuz 05:48
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Konut Projesinde Adaletsiz Zamlar

Yusuf
17 Şubat 18:59
Seyfeddin sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Konut Projesinde Beklenmedik Maliyet Artışları

Seyfeddin