TOKİ Sivas Merkez Yeni Mahalle 3 Etap Evlerindeki Sorunlar

Halil
29 Nisan 2023 09:57

Sivas merkez yeni mahalle 3. Etap TOKİ (danışment gazi Mahallesi) 2019 yılında ihalesi yapılmış olup 2023 yılının 4. Ayında teslimata başlandı. Evimi neredeyse 1 aya yakın oldu. Teslim alalı ama bu projeyi yapan firmanın adı hekyıl madencilik inşaat ve malzemeleri petrol nakliye ve hafriyat otomotiv sanayi ve ticaret anonim şirketi, & hekimoğlu grup inşaat taahhüt madencilik petrol otomotiv nakliyat turizm sanayi ticaret anonim şirketi iş ortaklığı evimi teslim aldım ancak evimde ise bir çok hatta yüzde 70 80 oranında hatalar var bu hataların bana oturulmaya engel olmadığını 5 mayıstan itibaren ufak tefek eksiklikleri gidereceklerini belirttiler ancak evde ufak tefek eksiklikler yok evin tamamı sorunlu bana oturun deniyor. Cam çıtası duvarlar arası 3 4 santim boşluk var parkeler sorunlu ben oraya oturduğum zaman dışarıdaki rüzgar evimi ring alanına çevirip soğuk savaş verir. Bunu çektiğim videolar ile kanıtlayacağım. Şu an kirada oturuyorum ev sahibim oğlu evleneceği için bana evden çıkmam için tebliğ etti. Evden çıkmam gerekiyor ama kiralık ev bulamıyorum. Evim olduğu halde kiraya çıkmak zorunda kalacağım. Asgari ücretle çalışan birisiyim aylık 1512 TL TOKİ taksiti veriyorum bir de 5 6 bin kira verirsem ben evimi nasıl geçindireceğim 1 aydır gidiyorum TOKİ'ye ne bir çalışma var ne de bir insan var. Yetkililere soruyorum firma personelini deprem bölgesine çektiğini çalıştıracak adam bulamadıklarını söylüyorlar. Deprem bölgesine elemanları götüren firma neden acaba burada düzgün iş yapmıyorda neden insanları mağdur ediyor. Evimin bir an önce bu firma tarafından eksikleri giderilmesini istiyorum. Bana ayrıca firma yetkilileri tarafından ulaşılmasını istiyorum.

profile profile profile

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Bingöl Karlıova TOKİ Konutları 4 Yıldır Teslim Edilmiyor Mağduriyetimiz Artıyor

Muhammed